Silikon küçültme

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.574
Arkadaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum sitede silikonlarını küçülttüren var mı?
İlk ameliyat kadar zorlu mu?
Göğüste sarkma olur mu?

hayırdır, küçültmeyi mi düşünüyosun yoksa.. yani forumda silikonlarını küçülten olacağını sanmıyorum ama

Canım hayırdır ya? Seninkiler çok büyük değildi zaten diye hatırlıyorum, bir problem mi yaşadın?

210 cc yuvarlak ancak ben alışamadım arkadaşlar hala gözüme büyük geliyor , hem damla hemde daha küçük olmasını istiyorum yandan bakınca çıkıntısı çok geliyor...

210 cc yuvarlak ancak ben alışamadım arkadaşlar hala gözüme büyük geliyor , hem damla hemde daha küçük olmasını istiyorum yandan bakınca çıkıntısı çok geliyor...

Canım foto koysana merak ettim görüntüsünü.. 210dan daha ufak nasıl olacak ki? Büyük değildi ya senin, şu an foto yok albümünde bakamıyorum o yüzden..

hatırlıyor gibiyim ama, hiç yazık etme kendine.. gayet güzeldi, hiç öle korktuğun gibi büyük değildi

Bende görmek istiyorum izler misin ayrıca ne gerek var bıçak altına yatmaya yazık yau

üstten görüntü olarak çok dolgun geliyor arkadaşlar , büyük değil biliyorum ancak benim gözümde büyük

Değecek mi canım sence tekrar ameliyat olmaya, o kadar çok mu rahatsız ediyor seni? Birde küçük protez takılınca deride vs sarkma olabilir.

üstten daha düz inmesini istiyorum çok yukarıda geliyo , içime sinmesini istiyorum :/ Karşıdan değil ama yandan görüntüde iri duruyo benim gözümde.. deride ki sarkma olayında zamanla toparlamaz mı acaba?

Bu konuda ne desem yalan olur, doktoruna danış bence..

Walla yazık olur bir kere daha kesilip biçilme tatlım çok güzel duruyorlar aşırı bir şişkinlik yok doğalda duruyor vazgeç derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…