210 cc yuvarlak ancak ben alışamadım arkadaşlar hala gözüme büyük geliyor , hem damla hemde daha küçük olmasını istiyorum yandan bakınca çıkıntısı çok geliyor...
üstten görüntü olarak çok dolgun geliyor arkadaşlar , büyük değil biliyorum ancak benim gözümde büyük
Değecek mi canım sence tekrar ameliyat olmaya, o kadar çok mu rahatsız ediyor seni? Birde küçük protez takılınca deride vs sarkma olabilir.
Canım foto koysana merak ettim görüntüsünü.. 210dan daha ufak nasıl olacak ki? Büyük değildi ya senin, şu an foto yok albümünde bakamıyorum o yüzden..
foto var ki kaldırmadım niye görünmüyor?
üstten daha düz inmesini istiyorumçok yukarıda geliyo , içime sinmesini istiyorum :/ Karşıdan değil ama yandan görüntüde iri duruyo benim gözümde.. deride ki sarkma olayında zamanla toparlamaz mı acaba?
Canım albüm ayarlarını "Takip ettiklerim" şeklinde değiştirirsen senin takip ettiğin kişilere görünür. Şu an gizli sanırım.
Evet canım olmuş. Tekrar baktım bana çok normal gözüktü canım ama sen rahatsız oluyorsan yapacak bir şey yok. Doktoruna gitmeyi düşünüyor musun?düzelttim oldu mu:)
Evet canım olmuş. Tekrar baktım bana çok normal gözüktü canım ama sen rahatsız oluyorsan yapacak bir şey yok. Doktoruna gitmeyi düşünüyor musun?
önceden dokun varmıydı benim yok gibiydi 300cc oldu bana küçük bile geliyor.210 cc nasıl büyük olur anlayamadım canım.üstten görüntü olarak çok dolgun geliyor arkadaşlar , büyük değil biliyorum ancak benim gözümde büyük