merak ettim bende ya ben de yaptırıcam ve küçük istiyorum senin cc çok büyük değil ama nasıl duruyor anlamadım ama bu konuyu doktorunla açıkça konuşmalısın bence:)Sanırım ilk küçülttüren ben olacağım:)
Öyle çok bir dokusu yoktu benim hatırladığım.. Zaten şimdi de büyük değil ama o öyle hissediyor heralde..önceden dokun varmıydı benim yok gibiydi 300cc oldu bana küçük bile geliyor.210 cc nasıl büyük olur anlayamadım canım.
Dream merhaba,Arkadaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum sitede silikonlarını küçülttüren var mı?
İlk ameliyat kadar zorlu mu?
Göğüste sarkma olur mu?
Dream merhaba,
uzun zamandır girememiştim, şimdi bu başlığı görünce çok şaşırdım çünkü çok doğal ve güzel görünüyordu seninkiler. ama insanın hissettiği önemli tabii. hatırlarsan ben de büyüklüğünden şikayetçiydim. üzerinden 7 ay gibi bir zaman geçti hala istediğimden büyük olduğunu düşünüyorum, fakat alıştım. duruşunda sıkıntı yok, indiler ve oturdular şekli ve doğallığı çok iyi oldu şu an . fakat benim başka bir sıkıntım çıktı o da rippling diye adlandırılıyor yanlış hatırlamıyorsam. sol memede bir hat şeklinde çukurlaşma var, daha çok eğilince çıkıyor. o tarafta daha büyük implant kullanmıştı (300 cc), ondan kaynaklanmış olabilir diye düşünüyorum. bir de eğilip alt kısımlara dokunduğumda dalga dalga implantı hissediyorum. oldukça canım sıkıldı. en kısa zamanda doktorla görüşüp fikrini alacağım. daha küçük olsalardı böyle olmasdı gibi geliyor. küçülttürmeyi ben de istiyorum ama ikinci defa aynı parayı ödemek ve tabii tekrar kesi vs.( gelişmeleri paylaşırsan çok sevinirim.
Merhaba canım, henüz aşağı inmemiş olabilir. Ne kadar oldu ameliyat olduğun? En az 6 ay geçince anca şekli oturur, tabi masajlarını aksatmazsan. Eğer 6 aydan fazla olduysa ve hala şeklinden memnun değilsen o zaman düşünebilirsin belki. Ama cc fazla değil, bence sen büyüklüğünden çok şeklinden memnun kalmadın, damla olsa görüntüyü daha çok sevebilirdin belki. Görürsem daha çok fikir verebilirim belki. Kimi insana 350 leblebi gibi olur kimine 200 portakal gibi, belli olmaz herkesin fiziksel özellikleri farklı, ccye çok takılmayın.
Öyle çok bir dokusu yoktu benim hatırladığım.. Zaten şimdi de büyük değil ama o öyle hissediyor heralde..
Bana doktorum 225cc taktı tam kıvamında oldu dokumda hiç yoktuyahu arkadaş biz mi doyumsuz aç gözlü meme delisi birşey olduk acaba , bana 375 cc küçük gelirken bu kızlar 300 cc yi bile büyük buluyorlar Kızlar çokmu ufak tefesiniz yoksa göğüs dokunuz bir miktar varda (benim tamamen yok oldular diyebiliriz emzirmelerden sonra) silikonla birleşince mi büyük oldu bi açıklayın hele , ne değişik işler yahu bunlar
Izmirde Cenk Tokatla görüşmenizi tavsiye ederimbanadaizmirden dr. önerirmisiniz
Merhaba sizi cok iyi anliyorum malesef benim de gogsum ustten cok dolgun gorunuyor ve eski hic olmayan gogsumu bile ozluyorum sikintilarim sizinkiyle ayni zamanla duzelr sandm ama iki yil gecti plajda bikini giydigimde bile utaniyorum cekiniyorum. Siz kuculttrdnz mu acaba bi de yeni doktor yine kotu yaparsa goze alamiyorum acikcasiArkadaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum sitede silikonlarını küçülttüren var mı?
İlk ameliyat kadar zorlu mu?
Göğüste sarkma olur mu?
Dream1988, ben de seninle aynı dertten muzdaribim.
Büyük göğüs beni zannettiğim kadar mutlu etmedi. İnce bir yapım var ve ben 300 dememe rağmen doktorum 350cc taktı.
3 sene oldu ve artık dar kıyafetler giydiğimde pamela anderson gibi görünmekten bıktım...
75C giyiyorum aslında ama 167 boya 51 kilo olduğum için göğüsler fazla duruyor.
Bikinilerde alt kısım small üst kısım large...
Ben operasyonu Ankara'da yaptırmıştım, artık İzmir'de oturduğum için burada bir doktor bakıyorum şimdilerde.
Benimki kas altında ama endişe ediyorum tabi yine de, acaba sarkma olur mu daha küçük bir implantla (280cc) değiştirilince diye ://
ayn ölçülerdeyiz bnede bundan korkuyorum doktor 275 olur dedi sonra bnde pamela anderson gibi durmkk istemem gercektenDream1988, ben de seninle aynı dertten muzdaribim.
Büyük göğüs beni zannettiğim kadar mutlu etmedi. İnce bir yapım var ve ben 300 dememe rağmen doktorum 350cc taktı.
3 sene oldu ve artık dar kıyafetler giydiğimde pamela anderson gibi görünmekten bıktım...
75C giyiyorum aslında ama 167 boya 51 kilo olduğum için göğüsler fazla duruyor.
Bikinilerde alt kısım small üst kısım large...
Ben operasyonu Ankara'da yaptırmıştım, artık İzmir'de oturduğum için burada bir doktor bakıyorum şimdilerde.
Benimki kas altında ama endişe ediyorum tabi yine de, acaba sarkma olur mu daha küçük bir implantla (280cc) değiştirilince diye ://