silikon birlikte olunan kişi tarafından hissedilir mi?

canım etrafında tavsiye edilen doktorlar ve burada okudukların arasında bir kaç tanesini seç, görüş. her doktor farklı şeyler söyleyebilir, içlerinden kafana en yatan, sana en güvenilir geleni seç. hepimiz birbirimize yardım için burdayız. ben de ameliyattan önce yaklaşık 3 ay forumdaki arkadaşlarla eni konu her şeyi konuştum, yardım aldım. cc yada cup meselesine de fazla takılma desem de ameliyattan önce ben de karmakarışık olmuştum. doktorum çok net bir şekilde anlatınca her şey yerine oturdu. D cup kulağa büyük geliyor ama geniş omuzlu olduğum için inan bende hiç büyük durmuyorlar. senin de ölçüye karar vermek için önce bir doktor görüşmesi yapman lazım.

şimdiden kolay gelsin.

Haklısın tatlim hangi doktora görüneceğimide bilmiyorum ,araştırmalara devam :) senin bedenin süpermiş tatlım maşallahın var tütütütü :nazar: bana D cup büyük gelebilir :KK5:

canım ama bakıyorum unlu ısımler amerıkada orda burda resmen bellı kı en ıyı doktrlara yaptrdıklarına emınım
onlarınkı bıle bellı oluyosa...7

ılerde bıgun sarktıgı zaman ws bnde dusunuyorum ama bıraz daha teknolojının gelısmesı lazım sanırım
Canım emin ol Túrkiyedeki doktorlarımız bu işte en iyiler,uzmanlar.Ben ameliyat öncesi araştırma yaptıgımda hani şu ameliyat öncesi,sonrası fotoların oldufu yabancı siteler varya.İşte o sitelerdeki çogu ameliyat sonuçlarını begenmemiştim.Burada,bu forumda gördügüm fotolar benim içimi rahatlatmıştı.Mesela bakıyorum benim ameliyat oldugum doktorumun yurtdışından o kadar çok hastası varki,ameliyat olmak için geliyorlarki.İnan Türkiyeden ameliyat olan hastadan daha fazla.En basit bir göz kapagı ameliyatı için bile Hasan beyin yanında alıyorlar solugu.İnanki doktorlarımız çok başarılı,dogal gögüsler,ameliyatlar yapıyorlar.Sen yeterki iyi araştır,dogru doktoru bul hayatım :KK66:
evet cok ıyı arastırmak lazım...
sizin resımdekı kendı gogusunuz mu eger oyleyse gercekten cok doğal
Evet canım,avatar fotosu bana ait.Gerçektende gayet dogal gögüslerim oldu :KK66:

peki arkadaşlar ağrı dayanılmayacak gibi mi? yani ağladınız mı? yada kollar ne kadar kalkmadı? ve merak ettiğim başka şey de diren boru sanırım meme içinde onu çıkarınca o delik nasıl kapanıyor?

hissedilenler de vardır belki ama benim eşim ilk dokunduğunda aaa, bunlar normal meme gibi olmuş, söyleme kimseye ameliyat olduğunu demişti. ayrıca yana yatınca normal meme gibi yana yatıyorlar, yüzüstü iken normalden biraz daha dikler ama ben ameliyat olalı henüz 3 ay olmadı, yani tam şekillerini almadılar henüz.

Merhaba bende ameliyat olmak istiyorum siz kime yaptırdınız bende evliyiö ve tedirginim

Merhaba ablacim yirmi üç yasindaym ben ve neredeyse 17dimden beri kafami kurcaliyor bu ameliyat lütfen yardımcı olun bana ameliyat olmuş biriyle konuşmak daha çok rahatlaticak beni doktorlara gittim kaç kez ama güvenemiyorum sizinle konuşmak daha iyi gelecek bana yaşayan daha iyi bilir çünkü lütfen mesajimi gördüğünüzde cevap verin bu siteye ilk kez kayit oldum hatta özelden yazilabiliyorsa özelden konuşabilirmiyiz ricaediyoeum nolursunuz aklimdaki sorulari özel olarak sorabilirmiyim size

Merhaba ablacim yirmi üç yasindaym ben ve neredeyse 17dimden beri kafami kurcaliyor bu ameliyat lütfen yardımcı olun bana ameliyat olmuş biriyle konuşmak daha çok rahatlaticak beni doktorlara gittim kaç kez ama güvenemiyorum sizinle konuşmak daha iyi gelecek bana yaşayan daha iyi bilir çünkü lütfen mesajimi gördüğünüzde cevap verin bu siteye ilk kez kayit oldum hatta özelden yazilabiliyorsa özelden konuşabilirmiyiz ricaediyoeum nolursunuz aklimdaki sorulari özel olarak sorabilirmiyim size
merhaba benim silikonum henüz yeni belki bu yüzden yeterince yardımcı olamayabilirm , beş ay olmak üzere taktıralı , ameliyat sürecim çok sancılı değildi , görüntüyü boyutu gayet güzel buluyorum , bazen dokununca çok doğal geliyor , bazen yapay geldiği de oluyor , sanırım biraz daha zamanı var , ben yaptırdığım için hiç pişman değilim inş ilerde de olmam , ancak pişman olanlar da çok oluyor burda okuduğum kadarı ile , işinde iyi bir doktor bulmaya çalışmalısın , bir erkek yapaylığı anlar mı buna ben cevap veremeyeceğim eğer merak ettiğin buysa evli değilim ,

X