- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- Konu Sahibi nnevermindd
ben de hiçbir şekilde hissetmiyorum protezlerimi o kadarr elimle aradığım halde bulamıyorum da saklanmışlar :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslaaa..Ama aslaaa hissetmiyorum protezlerii...Bunlar benim kendi memelerim
ben de hiçbir şekilde hissetmiyorum protezlerimi o kadarr elimle aradığım halde bulamıyorum da saklanmışlar :))
ohhhh masallah canım tadını cıkar
Valla tadını doya doya çıkarıyoruzzz....
kızlar ben 80 b kullanıyorum .80c çıkması ve elle gelmemesi hangi yöntemle ve hangi silikonu taktırmam lazım .kafam çok karışık valla
bende silikon taktırmak istiyorum siz hangi doktora gittiniz
hissedılıyormus canım ben hıc dokunmadım dokunanların soyledıgını yazıyorum goruntu e doku olarak bellı edıyormus
benim çok yakın bir arkadaşımın kız arkadaşının göğüsleri silikondu ve arkadaşım memnun değildi dokundugunda garip buluyormuş,
ama tabii ki silikondan silikona değişiyor,çok doğal olan göğüslerde var emınım onlar dokunuldugunda bıle anlasılmıyordur,ama bırde uzaktan bakınca bıle ıkı ayrık top gıbı hiç hareketsız barız sılıkon oldugu anlasılan goguslerde var...
bayan kendını daha ıyı hıssedıcekse yaptırılmalı ama erkekler ıcın buyuk yada kucuk olmasının onemlı oldugunu dusunmuyorum tatmın edıcı bır cınsel hayatları olduktan sonra kucuk yada buyuk farketmez bence...
Hissedenler olabilir.Yanlış teknik ve vücuda uygun olmayan bir operasyonla yapılan ameliyatlarda böyle üzücü sonuçlar çıkabilir.Günümüzde doktorlarımız vücuda uygun yöntemi ve protez tipini,büyüklügünü tercih ediyorlar.Ve gayet başarılı operasyonlar ortaya çıkıyor..
İşte bahsettiginiz o top gibi görüntü ve hareketsiz bariz silikon oldugu belli olan gögüsler vücuda,gögüs yapısına uygun olmayan yöntem ve protez tipini kullanmaktan kaynaklanıyor.Ameliyat olacak bütün arkadaşlar lütfen çok iyi araştırın.Burada edinilen,görünen bilgiler ışıgında kalmayın.Mutlaka gidin görüşün diyorum.Size en uygun doktoru bu şekilde bulabilirsiniz
canım bunu en iyi doktorun karar verir, biz ancak fikir verebiliriz. aynı yöntem aynı silikon kullanılsa bile sonuç herkeste farklı oluyor. herkesin vücut yapısı, omuz-göğüs kafesi genişliği farklı. ben 250-275cc (asimetri olduğu için) ile C cuptan D cupa çıktım.
hissedılıyormus canım ben hıc dokunmadım dokunanların soyledıgını yazıyorum goruntu e doku olarak bellı edıyormus
canım ama bakıyorum unlu ısımler amerıkada orda burda resmen bellı kı en ıyı doktrlara yaptrdıklarına emınım
onlarınkı bıle bellı oluyosa...7
ılerde bıgun sarktıgı zaman ws bnde dusunuyorum ama bıraz daha teknolojının gelısmesı lazım sanırım
ay kızlar geçenlerde alışveriş merkezinde bir bayan gördüm, v yakalı bir t_shirt giymiş ama yakası öylesi açıktı ki neredeyse göbeğine kadar iniyordu .gögüslerinide görseniz silikon taktırmış ve kafam kadardı yuh dedim ben utandım onun o halinden . ilk defa böylesi bir bayanla karşılaştım aaaaaay çok basit duruyordu . burada yaptıran arkadaşlarınkisi ne kadar doğal bazıları neden bu kadar abartıya kaçıyor ki . tamam yaptırdın yapay ya da doğal duran, bu kadar teşhircilikte neyin nesi göbeğine kadar açıktı önü ya aaaaaay paylaşayım dedim :)
Hissedenler olabilir.Yanlış teknik ve vücuda uygun olmayan bir operasyonla yapılan ameliyatlarda böyle üzücü sonuçlar çıkabilir.Günümüzde doktorlarımız vücuda uygun yöntemi ve protez tipini,büyüklügünü tercih ediyorlar.Ve gayet başarılı operasyonlar ortaya çıkıyor..[/QUOTE
herkes ole canım ya gormemısın oglu olmus mısalı yaptıran acıyor sankı marıfet 5 6 bını olan herkes yaptırabılır