Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silikde olsa gördüm ben
Çok sevindim görmenize 3 kişiye gösterdim siz gördünüz bende görüyorum ama acaba psikolojik olarak sadece benmi görüyorum diye düşünmüştüm :)silikde olsa gördüm ben
Benim de böyleydi var gibi görüyorum
Gerçektenmi öğrendiğinizde gecikmeniz olmuşmuydu benim 4 gün var adetimeBenim de böyleydi var gibi görüyorum![]()
Olmamıştı adetimden 6 gün önce öğrendim benGerçektenmi öğrendiğinizde gecikmeniz olmuşmuydu benim 4 gün var adetime
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız icin bende yarın gidip kan vereceğim inşallah çıkarOlmamıştı adetimden 6 gün önce öğrendim ben
Sonucu yazmayı unutmayınÇok teşekkür ederim yanıtladığınız icin bende yarın gidip kan vereceğim inşallah çıkar
MUTLaka haber vereceğimSonucu yazmayı unutmayın![]()
İnsallah canim Allah isteyen herkes nasip etsinay testleri görünce ben bile heyecanlandım. bende ovitrelle vuruldum bu gün 5. günüm. inşallah bana da nasib olur çift çizgi ve isteyen herkese![]()
Amin canım Allah razı olsun ❤İnsallah canim Allah isteyen herkes nasip etsinen yakin zamanda alirsin güzel haberler insallah
![]()