kanında pıhtılaşma varmıydıAdet oldum ama 6 gün süreceğine 4 gün sürdü. Bittiği gün yaptım midem bulanıyo başım dönüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanında pıhtılaşma varmıydıAdet oldum ama 6 gün süreceğine 4 gün sürdü. Bittiği gün yaptım midem bulanıyo başım dönüyo
Test yapmadımda kanımda pıhtı yoktu normal adetti ama ilk günü çok ağrım oldu acayip sonrasında mide kabarması sıcak basması ve terleme baş dönmesi falan. Acile gittim iğne yapıp gönderdiler.kanında pıhtılaşma varmıydı
Adet olunca eledim işte şüpheyi.Anladım canım hamilelik şüphen varsa keşke iğne yaptırmsaydın
Yok ben göremedim kaç defa baktım ama hakkında hayırlısı olsun inşallah bir hafta bekle tekrarlaBugün adet günüm sabah ilk idrarda test yaptım hamile olabilir miyim silik çizgi var
Tamam teşekkür ederim adet olmazsam tekrarlayım bidahaYok ben göremedim kaç defa baktım ama hakkında hayırlısı olsun inşallah bir hafta bekle tekrarla
Bi şey sorcam pıhtılaşma olması neye işaret acabakanında pıhtılaşma varmıydı
Bence vaarBugün adet günüm sabah ilk idrarda test yaptım hamile olabilir miyim silik çizgi var
Yaa var demi çubuğu atmadımm halâ duruyo o silik çizgi çok heycanlandımGördüm ben
Evet kesin gördüm yani ben. İnşallah doğru gördük hayırlı olsun :))Yaa var demi çubuğu atmadımm halâ duruyo o silik çizgi çok heycanlandım
İnşAllah çok teşekkür ederim yarın kan versem çıkar demi 1.buçuk yıllık evliyim pko var bnde bu ay klomen kullanmıştımEvet kesin gördüm yani ben. İnşallah doğru gördük hayırlı olsun :))
Ay valla o kadarını bilmiyorum ama idrarda çıktıysa kanda da tabi çıkarİnşAllah çok teşekkür ederim yarın kan versem çıkar demi 1.buçuk yıllık evliyim pko var bnde bu ay klomen kullanmıştım
Çok teşekkür ederim yazdığın için Allah'ım herkese yaşatsın anneliğiAy valla o kadarını bilmiyorum ama idrarda çıktıysa kanda da tabi çıkar
Amin inşallah :) sonucu yazın merak ettim inşallah vardırÇok teşekkür ederim yazdığın için Allah'ım herkese yaşatsın anneliği
Yarın kan tahlilinden sonra yazarımAmin inşallah :) sonucu yazın merak ettim inşallah vardır
İnşAllah çok teşekkür ederim yarın kan versem çıkar demi 1.buçuk yıllık evliyim pko var bnde bu ay klomen kullanmıştım
44 çıkmış sonuç pozitifEki Görüntüle 2718050 bakar mısınız sonuç negatif yazıyor hamile değil miyim şimdi yazar mısınız lütfen adet olmadım daha