- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
Rica ederim sağlıklı gebelik olsun inşallahEvet bi doktora attım değeri o da hamilesin dedi teşekkür ederim yazdığın için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim sağlıklı gebelik olsun inşallahEvet bi doktora attım değeri o da hamilesin dedi teşekkür ederim yazdığın için
Amin inşAllah Allah razı olsunRica ederim sağlıklı gebelik olsun inşallah
Tabiki hamilesin bariz belli kan verin benceSizce hamile olabilir miyimmmm arkadaslar
Yarin sabah vericemTabiki hamilesin bariz belli kan verin bence
Merhaba klomen kullanmışsınız bende kullandım ovitrelle vuruldum yarın İğnenin 12. Günü siz kaçıncı günde teset yaptınız da silik çizgi çıktıEvet bi doktora attım değeri o da hamilesin dedi teşekkür ederim yazdığın için
Adet günümde adetin 30.günüMerhaba klomen kullanmışsınız bende kullandım ovitrelle vuruldum yarın İğnenin 12. Günü siz kaçıncı günde teset yaptınız da silik çizgi çıktı
Yumurtlamamnın 15.günü oluyoAdet günümde adetin 30.günü
Bu soruda ciddimisin çift çizgi çıkmış hamile miyim diyosun Allah aşkına kan testi yaptırSizce hamile olabilir miyimmmm arkadaslar
Testi tekrarla cnm on dk sonra çıkan sonuç gecersiz kaçıncı dakikada çıktı belirtiler ne var di
Ben hamileyim kesinleşti. Bugün keseyi görmeye gideceğiz Allahın izniyle.Testi tekrarla cnm on dk sonra çıkan sonuç gecersiz kaçıncı dakikada çıktı belirtiler ne var di
Fotoğraf yok canımÇizgiyi gören varmı adetime 5 gün var
ay testleri görünce ben bile heyecanlandım. bende ovitrelle vuruldum bu gün 5. günüm. inşallah bana da nasib olur çift çizgi ve isteyen herkeseSizce hamile olabilir miyimmmm arkadaslar
Fotoğraf yok canım
Maalesef göremedim cnm