- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk testim de hemen çıkmamıştı ama hamileydimcanım 10 dk sonra çıktı ama oyuzden negatif olabilirmi?
kan testi yaptırdım bugun sabırsızlıkla bekliyorumBenim ilk testim de hemen çıkmamıştı ama hamileydim
Yaa hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruzkan testi yaptırdım bugun sabırsızlıkla bekliyorum
Konuna baktım da canım nasıl oldu hamilemisinYaa hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Hamileydim 3 hafta önce düşük yaptımKonuna baktım da canım nasıl oldu hamilemisin
Hamilesin canım gözün aydınhanımlar reglime daha 6 gün var , gögüslerim çok acıyor , bacaklarımda ve kasıklarımda ağrılar var , belimde ağrıyor . erken gebelik Testi yaptım üç dakika bekledim sonra tek çizgiyi gördüm ümidi kesip kenara koydum 20 dk sonra baktım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim lütfen cevap verin
Durum ne çok merak ettim çünkü bende adete 4 5 gün kala aynı testten yaptım ilk negatif 8 dk sonra da böyle silik gördüm şuan kan veremiyorumhanımlar reglime daha 6 gün var , gögüslerim çok acıyor , bacaklarımda ve kasıklarımda ağrılar var , belimde ağrıyor . erken gebelik Testi yaptım üç dakika bekledim sonra tek çizgiyi gördüm ümidi kesip kenara koydum 20 dk sonra baktım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim lütfen cevap verin
Coook uçuk bı cizgi var canım adetin geçti miArkadaşlar bende bugün yaptım burda çok çok silik bi çizgi gördüm telefonda çok belli olmadı ama ben hayal mi görüyorum anlamıyorum bi sizde bakar mısınız?
kimyasal gebelikDurum ne çok merak ettim çünkü bende adete 4 5 gün kala aynı testten yaptım ilk negatif 8 dk sonra da böyle silik gördüm şuan kan veremiyorum
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahkimyasal gebelik
Adet oldum ama 6 gün süreceğine 4 gün sürdü. Bittiği gün yaptım midem bulanıyo başım dönüyoCoook uçuk bı cizgi var canım adetin geçti mi
Yoğun mu oldunuz adetAdet oldum ama 6 gün süreceğine 4 gün sürdü. Bittiği gün yaptım midem bulanıyo başım dönüyo
İlk iki gün evet sonra kesildiYoğun mu oldunuz adet
Adetten öncede belirtiler yüksekti. Kasık ağrıları bulantı falan hala da devam ediyorYoğun mu oldunuz adet
Testin varsa yarın ilk idrarla tekrar yap benceAdetten öncede belirtiler yüksekti. Kasık ağrıları bulantı falan hala da devam ediyor
Bilmiyorum bende öyle düşünüyorum. Biraz fazla sıvı tüketmiştim ona rağmen yaptığımın dakikasında böyle çok hayali bir çizgi çıktı. Kafam çok karıştı.Testin varsa yarın ilk idrarla tekrar yap bence
yaptınmı canım testBilmiyorum bende öyle düşünüyorum. Biraz fazla sıvı tüketmiştim ona rağmen yaptığımın dakikasında böyle çok hayali bir çizgi çıktı. Kafam çok karıştı.