• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik test

ebruuu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
124
29
28
26
hanımlar reglime daha 6 gün var , gögüslerim çok acıyor , bacaklarımda ve kasıklarımda ağrılar var , belimde ağrıyor . erken gebelik Testi yaptım üç dakika bekledim sonra tek çizgiyi gördüm ümidi kesip kenara koydum 20 dk sonra baktım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim lütfen cevap verin

Eklentiler

• 9329CE9F-215F-4D40-BFBC-581EAB67A2CB.jpeg
    9329CE9F-215F-4D40-BFBC-581EAB67A2CB.jpeg
    79,5 KB · Görüntüleme: 1.061
Kuruma çizgisi değil dimi?
Sonradan gorduysen supheli

hanımlar reglime daha 6 gün var , gögüslerim çok acıyor , bacaklarımda ve kasıklarımda ağrılar var , belimde ağrıyor . erken gebelik Testi yaptım üç dakika bekledim sonra tek çizgiyi gördüm ümidi kesip kenara koydum 20 dk sonra baktım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim lütfen cevap verin
Bende bata 5 gün varken yapmıştım böyle çıkmıştı testi tekrarlayın Hamilesiniz inşallah 🙏

gayet net hamilesin bende bundan silikti hamileyken

1-2 gün daha dişinizi sıkıp bekleseniz fena olmaz ☺️ Sabredemezsez kan testi yapın net çıkar

merhaba var gibi :) testin markası nedir ?

Eklentiler

• Screenshot_20201027_012628_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201027_012628_com.android.chrome.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 793
Back