- 19 Ağustos 2009
- 242
- 12
- 118
- 43
- Konu Sahibi En sevdigim mavi
-
Gecen gün konu acmistim hamilelik belirtilerim ile ilgili, adetime 2 gun var. Bugun sabah idrariyla degil bir test yaptim. 2 dk da cikmayinca kenara koydum sanirim yarim saat oldu olmadi silik bir cizgi gördüm. Testi birkac saat sonraki halide bu?? Adet gunumde insallah bir test daha yapacagim ama bu test ile ilgili bir düşünceniz var mi bayanlar???Eki Görüntüle 2212916 Eki Görüntüle 2212917
Canimsin ama tatlim ertesi gun yaptim hicbisey cikmadi. Hayirlisi Allah'tan. Rabbim hic olmayanlara versin inşallahMaşallah canım bariz belli hiçte silik değil hemde 2 gün kala ohh maşallah tebrik ediyorum kuzum hamilesinnnn
Canimsin ama tatlim ertesi gun yaptim hicbisey cikmadi. Hayirlisi Allah'tan. Rabbim hic olmayanlara versin inşallah. Cok öptüm kuzum
Yok cnm adet olmadım zaten duzensizdir bnm adetlerim. Ne zaman olur Allah bilirAllah Allah çok garip bariz iki çizgi gözüküyordu nasıl oldu şaşırdım valla. Peki adet oldunmu günün ne kadar geçti
Daha erken bence . Var gibi ama adet gününüzü bekleyin şimdi kan tahlili yaptırsanız bile yeniden artış oldumu diye yaptırmanız gerekecek beklemeniz en iyisiMerhaba kızlar sabah tes yaptım ve silik bir çizgi cıktı bir iki saat sonra tekrar yaptım hayalet bir çizgi oluştu bu arada reglime 8 gün var ama 10 gün önce avulasyon testinde yumurtlamayı gördüm sizce pozitifmi yoksa beklemem gerekirmiEki Görüntüle 2219061 Eki Görüntüle 2219062 Eki Görüntüle 2219063 Eki Görüntüle 2219061
Doğru söylüyorsunuz bian heyecanlandım umarım vardırDaha erken bence . Var gibi ama adet gününüzü bekleyin şimdi kan tahlili yaptırsanız bile yeniden artış oldumu diye yaptırmanız gerekecek beklemeniz en iyisi
Merhaba kızlar sabah tes yaptım ve silik bir çizgi cıktı bir iki saat sonra tekrar yaptım hayalet bir çizgi oluştu bu arada reglime 8 gün var ama 10 gün önce avulasyon testinde yumurtlamayı gördüm sizce pozitifmi yoksa beklemem gerekirmiEki Görüntüle 2219061 Eki Görüntüle 2219062 Eki Görüntüle 2219063 Eki Görüntüle 2219061
Bence hamilesin canım çünkü çizgin pembe duruyor. Ovulasyonun üzerinden de 10 gün geçmiş yarın sabah ilk idrarla bir daha yap koyulasmayi takip etMerhaba kızlar sabah tes yaptım ve silik bir çizgi cıktı bir iki saat sonra tekrar yaptım hayalet bir çizgi oluştu bu arada reglime 8 gün var ama 10 gün önce avulasyon testinde yumurtlamayı gördüm sizce pozitifmi yoksa beklemem gerekirmiEki Görüntüle 2219061 Eki Görüntüle 2219062 Eki Görüntüle 2219063 Eki Görüntüle 2219061
Birgünde farklılık gösterirmikiBence hamilesin canım çünkü çizgin pembe duruyor. Ovulasyonun üzerinden de 10 gün geçmiş yarın sabah ilk idrarla bir daha yap koyulasmayi takip et
Gösterebilir istersen bir gün daha bekle daha garanti olurBirgünde farklılık gösterirmiki
Yok cnm adet olmadım zaten duzensizdir bnm adetlerim. Ne zaman olur Allah bilirama iki gündür göğüslerim ağrıyor, belki olacagim bilmiyorum ama hicc gelecek gibi de degil. Bazen adet olacagim diyorum hicbisey yok. Dengem bozuldu sen nasilsn cnm, kuzular napiyo
Bayadır girmedim siteye canım , nasılsın neler oldu varmı bi gelişme güzel haberler duymak istiyorum
Çizgi ne kadar sürede çıktı strip olan dünkü testin miBugün ki testim ikisinde düne göre fark varmıEki Görüntüle 2219366
Evet hamileyim kandeğerim 27,16 çıktıÇizgi ne kadar sürede çıktı strip olan dünkü testin mi
Düzeltme: şimdi dünkü testlerine baktım da ikisi de bugünkü test galiba ve koyulasma var bence hamilesin
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet hamileyim kandeğerim 27,16 çıktı
Amin teşekkür ederimHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim tamamına erdirsin ..Amin teşekkür ederim
Amin inşallahRabbim tamamına erdirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?