- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
- Konu Sahibi En sevdigim mavi
-
Gercekten tipatip aynisibak canım buda benim testimdi adetime 2 gün kala öğlen yapmıştım.
Ayyy cok tsk ederim cnm bnm, adet gunumde bidaha yapacagim. Insallah neti görürümBu belirgin bir silik.yani gebelik var gorunuyor kesinlikle iki gn snratekrarla silil testin belirginlesmesi gerekiyor. Aksi takdirde kan ver . ben ce gebelik var simdiden hayirli olsun:)
Tsk ederim insallah cnmGebesiniz tebrikler
Allah izin verirse goreceksn merak etme. Cunku bariz cizgi var insallah yan8lmayiz. Kendinede dikkat et ne olur ne olmaz. Darisi basima ve tum isteynlere:) :)Ayyy cok tsk ederim cnm bnm, adet gunumde bidaha yapacagim. Insallah neti görürümRabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
amin canım inşallah.. Allah sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin..Gercekten tipatip aynisiayyy biran heyecanlandim. Cokkk tsk ederim cnm insallah hayirlisi
İnşallah cnmamin canım inşallah.. Allah sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin..
Ayyyy cnm bnm insallah en kisa zamanda seninde pozitif sonucunu goruruz ve sevincini paylasirizAllah izin verirse goreceksn merak etme. Cunku bariz cizgi var insallah yan8lmayiz. Kendinede dikkat et ne olur ne olmaz. Darisi basima ve tum isteynlere:) :)
Canım merhaba .. Bende de aynı durum oldu . Adetim 2 gün gecikti . Test yaptım . Silik çizgi çıktı . Hayırlı olsun hamilesin mesajları falan yazan oldu . Ama testi ertesi gün tekrarladığımda ikinci çizgi hiç çıkmadı bu sefer . Bikaç gün bekliyim dedim . Testlerin hassastık oranından kaynaklıdır belki diye düşündüm . Aradan 2-3 gün geçti adet olmuştum . Bence testi tekrarla . İnşallah hamilesindir ..Gecen gün konu acmistim hamilelik belirtilerim ile ilgili, adetime 2 gun var. Bugun sabah idrariyla degil bir test yaptim. 2 dk da cikmayinca kenara koydum sanirim yarim saat oldu olmadi silik bir cizgi gördüm. Testi birkac saat sonraki halide bu?? Adet gunumde insallah bir test daha yapacagim ama bu test ile ilgili bir düşünceniz var mi bayanlar???Eki Görüntüle 2212916 Eki Görüntüle 2212917
Haklısın elbet cnm, oyle kesin hamileyim gozuyle bakmıyorum zaten ne olur ne olmaz dieCanım merhaba .. Bende de aynı durum oldu . Adetim 2 gün gecikti . Test yaptım . Silik çizgi çıktı . Hayırlı olsun hamilesin mesajları falan yazan oldu . Ama testi ertesi gün tekrarladığımda ikinci çizgi hiç çıkmadı bu sefer . Bikaç gün bekliyim dedim . Testlerin hassastık oranından kaynaklıdır belki diye düşündüm . Aradan 2-3 gün geçti adet olmuştum . Bence testi tekrarla . İnşallah hamilesindir ..
Aminnn canım benim cümlemize inşallahhhHaklısın elbet cnm, oyle kesin hamileyim gozuyle bakmıyorum zaten ne olur ne olmaz diehayirlisi ne ise o olsun. En iyisini Rabbim bilir hepimiz icin. Sende en kisa zamanda cift cizgiyi gorur müjdeyi alirsin cnm bnm. Rabbimm gonlumuzdekini nasip eder insallah cumlemize
canım bu sabah yapsan daha belirgin çıkardı bi fikrimiz olabilirdi ama kuruma çizgisi de olma ihtimali var sonradan çıkan çizgilerde? İnşallah pozitiftirGecen gün konu acmistim hamilelik belirtilerim ile ilgili, adetime 2 gun var. Bugun sabah idrariyla degil bir test yaptim. 2 dk da cikmayinca kenara koydum sanirim yarim saat oldu olmadi silik bir cizgi gördüm. Testi birkac saat sonraki halide bu?? Adet gunumde insallah bir test daha yapacagim ama bu test ile ilgili bir düşünceniz var mi bayanlar???Eki Görüntüle 2212916 Eki Görüntüle 2212917
İnşallah hamilesinizdir fakat iki saat sonunda çizgi bu şekilde oldu diyorsunuz. Test beklediği için çıkan bir çizgiye benziyor. Aynısını çok yaşadım ama hiçbirinde de hamilelik yoktu.Gecen gün konu acmistim hamilelik belirtilerim ile ilgili, adetime 2 gun var. Bugun sabah idrariyla degil bir test yaptim. 2 dk da cikmayinca kenara koydum sanirim yarim saat oldu olmadi silik bir cizgi gördüm. Testi birkac saat sonraki halide bu?? Adet gunumde insallah bir test daha yapacagim ama bu test ile ilgili bir düşünceniz var mi bayanlar???Eki Görüntüle 2212916 Eki Görüntüle 2212917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?