Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noal adet gunlerin geleceği zaman bu agrilar oluyor muydu pekiEvet var çabuk acıkıyorum bide ama en çok kasık ve bel bacak ağrısı var ondan korkuyorum adet olcam diye
Hayırlısı olsun hakkınızda ama testler kolay kolay yanılmazBugun adet gunum olmazsam baska marka ile de test yapcam kizlar insallah vardir ya yazarim sonucu![]()
Benim rahim kalinligi da hamile olamayacak kadar cok kalindi ama hamile kaldim kan testi verdin mi?Eki Görüntüle 2562460
kızlar sizce var mı doktor rahim kalınlığı 8.4 bence gebelik yoktur ince dedi
Verdim canım saat 6 ya kadar çıkacakmış miratech kullandım gebelikte testinde güvenilir değil diyolarlarBenim rahim kalinligi da hamile olamayacak kadar cok kalindi ama hamile kaldim kan testi verdin mi?
Guzel haber vrmi?Merhaba kızlar benim de testim bu şekilde çıktı oncomed marka.. 1 ay önce kimyasal yaşadım o yüzden çok korkuyorum bata 8 gün kala çıktı bu şekilde şimdi bat a 6 kaldı ama tekrardan yapmadım testi şimdiden teşekkür ederim![]()
Guzel haber vrmi?