• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik ikinci çizgi

maşallah allah bağışlasınnn🙏🏼🙏🏼 çok erken nasıl öğrendiniz ki
Erken döllenme oldu sanırım.. Zaten 10ile 12.günler en erken öğrenme günleri... Ama her kisi için geçerli değil. Misal arkadasım ile aynı zamanda hamile kaldık o kdr test yaptı çıkmadı 10gin geçti adetini ancak o zaman çift çizgiyi gördü.

Erken döllenme oldu sanırım.. Zaten 10ile 12.günler en erken öğrenme günleri... Ama her kisi için geçerli değil. Misal arkadasım ile aynı zamanda hamile kaldık o kdr test yaptı çıkmadı 10gin geçti adetini ancak o zaman çift çizgiyi gördü.
anladım canım o zaman ben bi kan testi yaptırayım ne varsa öıksın

Bu arada ben iki gebeliğimi de erken öğrendim.. Ve normal test(erken gebelik testi ile değil) ile sabah ilk idrarla😊

anladım canım o zaman ben bi kan testi yaptırayım ne varsa öıksın
Kesinlikle bence de...
evde varsa yap testi aynı gün içinde bile aksam sabha arası fark ediyor 😊
E yoksa da bos yere ona para verme git kan ver... Ben 29subat cuma öğrendim... 3mart pazartesi akn verdim 47 çıktı... Adete 2kala...... (5mart da bat günüm dü)

çok heycanlıyım inşallahhh🙏🏼 çıkar ya artık çıkması gerkiyo bazılarıda 12. gün çıkar diyolar bakalım bende oncomed var evde baya
Sen bugun ilk idrarla evdeki i yap sonra kan vermeye git 😊

Back