4 gun kala ise daha koyulaşır bekle adetin geçsin iyice yükselsin değerin bi daha yap koyu ise kan ver bayram sonrası hem varsa biraz ilerlemiş olur4 gün vardı bugün saymassak 3 kalıcak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
silik ikinci çizgi
- Konu Sahibi Dduyguum
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamile predictor gebelik testi silik çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?normal testte ne zaman çıkar bu erkenler çok pahalı4 gun kala ise daha koyulaşır bekle adetin geçsin iyice yükselsin değerin bi daha yap koyu ise kan ver bayram sonrası hem varsa biraz ilerlemiş olur
Adet günü çıkar yada bir gün geçsin mesela geçen ay hangi gun oldun atıyorum 22 si mi bu ayda 22 sinde yap kesin çıkarnormal testte ne zaman çıkar bu erkenler çok pahalı
geçen ay 25 nisanda oldum bu ay 23 mayıs olcamAdet günü çıkar yada bir gün geçsin mesela geçen ay hangi gun oldun atıyorum 22 si mi bu ayda 22 sinde yap kesin çıkar
teşekkür ederim inşallah vardrVar gibi kanla netlestırın şimdi den hayrlı olsun
Ooo daha cok var 23 mayis değil 25 mayis ta yap kesin sonucu alırsın daha yumurtlamanin üstüne 1 hafta 10 gün anca geçmişgeçen ay 25 nisanda oldum bu ay 23 mayıs olcam
evet o zaman erken mi alayım test o çıkarmıOoo daha cok var 23 mayis değil 25 mayis ta yap kesin sonucu alırsın daha yumurtlamanin üstüne 1 hafta 10 gün anca geçmiş
Hayir bekle 25 mayis ta yap canım acele etmeevet o zaman erken mi alayım test o çıkarmı
tamam bekleyim o zaman çok teşkkür ederimmcanımHayir bekle 25 mayis ta yap canım acele etme
peki kasıkta yanıma oluyormuydu seninHayir bekle 25 mayis ta yap canım acele etme
Adete bir gün kala adet sancısı oldu canim başka bisey olmadı bi kac gun sürdüpeki kasıkta yanıma oluyormuydu senin
anladım kzuum saolAdete bir gün kala adet sancısı oldu canim başka bisey olmadı bi kac gun sürdü
- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
Erken döllenme oldu sanırım.. Zaten 10ile 12.günler en erken öğrenme günleri... Ama her kisi için geçerli değil. Misal arkadasım ile aynı zamanda hamile kaldık o kdr test yaptı çıkmadı 10gin geçti adetini ancak o zaman çift çizgiyi gördü.maşallah allah bağışlasınnn çok erken nasıl öğrendiniz ki
anladım canım o zaman ben bi kan testi yaptırayım ne varsa öıksınErken döllenme oldu sanırım.. Zaten 10ile 12.günler en erken öğrenme günleri... Ama her kisi için geçerli değil. Misal arkadasım ile aynı zamanda hamile kaldık o kdr test yaptı çıkmadı 10gin geçti adetini ancak o zaman çift çizgiyi gördü.
yarın sabahı iple çekiyorum inşallah varsa çıkarBu arada ben iki gebeliğimi de erken öğrendim.. Ve normal test(erken gebelik testi ile değil) ile sabah ilk idrarla
- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
Kesinlikle bence de...anladım canım o zaman ben bi kan testi yaptırayım ne varsa öıksın
evde varsa yap testi aynı gün içinde bile aksam sabha arası fark ediyor
E yoksa da bos yere ona para verme git kan ver... Ben 29subat cuma öğrendim... 3mart pazartesi akn verdim 47 çıktı... Adete 2kala...... (5mart da bat günüm dü)
- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
Bu sonuca göre var görünüyor inşaallah kan ile tescilleniryarın sabahı iple çekiyorum inşallah varsa çıkar
çok heycanlıyım inşallahhh çıkar ya artık çıkması gerkiyo bazılarıda 12. gün çıkar diyolar bakalım bende oncomed var evde bayaBu sonuca göre var görünüyor inşaallah kan ile tescillenir
- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
Sen bugun ilk idrarla evdeki i yap sonra kan vermeye gitçok heycanlıyım inşallahhh çıkar ya artık çıkması gerkiyo bazılarıda 12. gün çıkar diyolar bakalım bende oncomed var evde baya