• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik ikinci çizgi

Dduyguum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
53
34
3
29
merhaba kızlar sad 23 mayıs bu gün test yaptım 2. dkkda ailik bie çizgi çıktı ip gibi acaba hamşlemiyim

Eklentiler

• 65A010C9-D2C5-449D-A39D-F0F0E2DAEEEA.jpeg
    65A010C9-D2C5-449D-A39D-F0F0E2DAEEEA.jpeg
    174,7 KB · Görüntüleme: 526
  • 7D082CE0-28DE-47D2-AA81-37F582E7EAEB.jpeg
    7D082CE0-28DE-47D2-AA81-37F582E7EAEB.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 491
  • E3BB5909-B768-4C84-AD5F-45CC58648FE9.jpeg
    E3BB5909-B768-4C84-AD5F-45CC58648FE9.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 479
Adetlerin duzenliyse adet gununde daha belirgin olmasi gerekirdi. Emin olmak icin yarin kan ver bence

Olabilirsin canım ama testi 2 gün arayla tekrarla kesinleşir o zaman zaten regl de geçmemiş daha çok yeni oldugu için silik çıkmış olabilir

Değil canım bizde böle cızgiler goruyoruz arkadasla ama ben regl oldum oda yarın olması lazım pembelik yoksa kendı cızgisi dir ben pembelik goremedim

Canım benim testim de böyleydi.. Hatta benimli foto da bile çıkmıyordu seninki daha net görünmüş benimkine göre foto da😊 kan ver yarn da daha çok netleşsin
Gözün aydın olsun😊bu anların duygusu daha güzel ya 😍💕
Çift çizgi heyecanını rabbim dileyen herkese nasip etsin inşaallah🙏🏿🌼

Benim adete 5varken çıktı birde😁
19subat pik oldu ovulasyon ve ben 29subat sabahı öğrendim ilk 😊

Canım benim testim de böyleydi.. Hatta benimli foto da bile çıkmıyordu seninki daha net görünmüş benimkine göre foto da😊 kan ver yarn da daha çok netleşsin
Gözün aydın olsun😊bu anların duygusu daha güzel ya 😍💕
Çift çizgi heyecanını rabbim dileyen herkese nasip etsin inşaallah🙏🏿🌼
aminn inşallah bitanem♥️🙏🏼 çok teşkkür ederim pembe olmasa sevinmezdim ama pembiş işte ya

aminn inşallah bitanem♥🙏🏼 çok teşkkür ederim pembe olmasa sevinmezdim ama pembiş işte ya
Kuruma çizgisini de biliyorum, sarımsı çizgiyi de biliyorum ben bu testte ki her çizgiyi biliyorum 😁
Bu çizgi pembe sen 2 gün sonra bir daha yap bu testi hemde ilk idrar ile o zaman gör kalın koca pembe çizgiyi 😁

benim 9 u yumurtalama bugün 10. gün
Kızımda 12.gün öğrendim... Bunda daha erken öğrendim kızımda 10.gün yapmısım çıkmamıs yazmıstm çıkmamıs tı 12de silik çıkmıstı ilk idrarla... Aynı gün 3tane farklı marka yapmıstım hepsinde çıkmıstı 😁
Bu bebişte de 10 gün yaptım yne ilk idrar ile çıkınca sasrodm 😁

Kuruma çizgisini de biliyorum, sarımsı çizgiyi de biliyorum ben bu testte ki her çizgiyi biliyorum 😁
Bu çizgi pembe sen 2 gün sonra bir daha yap bu testi hemde ilk idrar ile o zaman gör kalın koca pembe çizgiyi 😁
ayyy inşallahhhhh😍😍😍😍😍🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 bende geçen ay yaptım hiç çıkmadı hatta 3-4 saat sonra çıkmıştı birinde ama bu hemen çıktı

Kızımda 12.gün öğrendim... Bunda daha erken öğrendim kızımda 10.gün yapmısım çıkmamıs yazmıstm çıkmamıs tı 12de silik çıkmıstı ilk idrarla... Aynı gün 3tane farklı marka yapmıstım hepsinde çıkmıstı 😁
Bu bebişte de 10 gün yaptım yne ilk idrar ile çıkınca sasrodm 😁
maşallah allah bağışlasınnn🙏🏼🙏🏼 çok erken nasıl öğrendiniz ki

Back