Ne siliği bacım baya baya cıkmış işte hamilesinizmerhabalar
2 gün arayla test sonuçlarım bunlar yarın doktora gidicem ama sabırsızlanıyorum normalde bugün adet olmam gerekiodu sanırım erken test yaptığım için mi silik çıktı yoksa hamilemiyim gerçekten yarın ogrencez
ilk çizgi gibi net değil ya böyle mi oluo ilk hamileligim olcak bilmiyorum ki cahillik başa belaNe siliği bacım baya baya cıkmış işte hamilesiniz
Yüzde bir milyon hamılesın tebrık ederim darısı bize dua ettt lütfenmerhabalar
2 gün arayla test sonuçlarım bunlar yarın doktora gidicem ama sabırsızlanıyorum normalde bugün adet olmam gerekiodu sanırım erken test yaptığım için mi silik çıktı yoksa hamilemiyim gerçekten yarın ogrencez
Biz bır gün sonraaaa hayalet çıktığında umutlanıyozNe siliği bacım baya baya cıkmış işte hamilesiniz
Fazla idrar damlatmışsınız ya da test bozuk . Tekrarlamanız lazım testi böyle anlaşılmaz .Arkadaşlar bende yardım istiyorum sizlerden adetime 11 gün var ve karnım çok şiş sabah ki idrarımla testim bu önceleride sürekli silik çıkıyor son adetimden sonra karnım regl sancısı gibi ağrılar kramplar oldu ne yapmam lazım
Evet ilk o yüzden soruyorum zatenBiz bır gün sonraaaa hayalet çıktığında umutlanıyozsonrası hüsran tabi ... bu kızzz ne diyor kopkoyu cıkmıs . Ama demekkı yenı hamıl kalmıs bılmeyebılır tabıkı saygı duymak lazım
Var gibi ama başka test alın ama Albi marka almayın yarın tekrar deneyin var bence tebrıklerArkadaşlar bende yardım istiyorum sizlerden adetime 11 gün var ve karnım çok şiş sabah ki idrarımla testim bu önceleride sürekli silik çıkıyor son adetimden sonra karnım regl sancısı gibi ağrılar kramplar oldu ne yapmam lazım
4 damla yapmıştım bozuk sanırımFazla idrar damlatmışsınız ya da test bozuk . Tekrarlamanız lazım testi böyle anlaşılmaz .
Tabıkı bizde oyleydık hayırlj olsjn canım saglıkla büyüt ınsallhEvet ilk o yüzden soruyorum zaten
Amin inş teşekkür ederimTabıkı bizde oyleydık hayırlj olsjn canım saglıkla büyüt ınsallh
Ya gerçekten mi inşallah ya bi umut işteVar gibi ama başka test alın ama Albi marka almayın yarın tekrar deneyin var bence tebrıkler
Allah im herkese nasip etsin inş hayırlısıyla sizin de olur insYüzde bir milyon hamılesın tebrık ederim darısı bize dua ettt lütfen
Ayyy ınsallahhh uzun zamandır beklıuoruz hayırlısıAllah im herkese nasip etsin inş hayırlısıyla sizin de olur ins
Ya gerçekten mi inşallah ya bi umut işte
Teşekkür ederimHamilesiniz tebriklerÖzellikle dikkat ettiğiniz bisey olmuş muydu?
Yo hicbsy yapmadım 3 4 ay denedik olmadı allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor sadece yumurtlama gününe dikkat ettimAyyy ınsallahhh uzun zamandır beklıuoruz hayırlısıSizde varmıydı sorun acaba bıseyler yaptınız mı kür vs.
Anladım hayırlı olsjn tekrarYo hicbsy yapmadım 3 4 ay denedik olmadı allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor sadece yumurtlama gününe dikkat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?