Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün var daha çok erken biliyorum ama ben bi hayali çizgi gördüm gibi oldu teşekkürlerBen hiç.goremedim.ama.kontrol cizgiside olabilir kaç gün geciktiniz
Kaç dk içinde çıktı peki belirti yasiyormusun hiç6 gün var daha çok erken biliyorum ama ben bi hayali çizgi gördüm gibi oldu teşekkübir
TeşekkürlerBen göremedim. Zaten daha regl gecikmemiş, varsa da çıkmaz
Yok hayır geçmedi. Öyle içimden gelmişti sonra görür gibi olunca kafam karıştı ama gerçek anlamda bir çizgi yok sanırım biraz görmek istemişim diyeliim.. :)(Ama adetiniz geçmemiş ki daha.Değil mi?
Biliyorumbiraz görmek istemişim diyeliim.. :)(
Merhaba napptınız sonuç nedir merak eytim deAdetime 5 gün var sabah kan farkettim. Adet kadar çok değil ama lekelenmeden biraz daha fazla. Yerleşme kanaması yaşayanlar var mı yogun olabilir mi yoksa sadece lekelenme gibi mi olur?
Merhaba, ben adet günümden 5 gün önce lekelenme gördüm daha sonra adete döndü.Merhaba napptınız sonuç nedir merak eytim de
Karında midede şişlik göğüs ağrısı falan var mı pekiMerhaba, ben adet günümden 5 gün önce lekelenme gördüm daha sonra adete döndü.
Benimki de öyle ama karnım midem şiş bulantım var belim ağrıyor tuvalette idrarla beraber silince peçeteye damla kan geliyor halaMerhaba, ben adet günümden 5 gün önce lekelenme gördüm daha sonra adete döndü.
Test yaptınız mıBenimki de öyle ama karnım midem şiş bulantım var belim ağrıyor tuvalette idrarla beraber silince peçeteye damla kan geliyor hala
YokTest yaptınız mı
Bi test yapın isterseniz en doğrusu orda belli olur
Eki Görüntüle 3476222 Eki Görüntüle 3476224 Eki Görüntüle 3476225 testlerde hayali bir çizgi var gibi adet günüme 6 gün var. Yardımcı olabilir misiniz?