• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik hamilelik testi

Merim4414

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
5
2
1
26
Salam.Azerbaycandan yaziram. Mens 3 gun gecikdi. Axşamüstü normal testlerden etdim..5 dk icinde silik ikinci xett gordum. Guvenilirmi:KK64:

Salam.Azerbaycandan yaziram. Mens 3 gun gecikdi. Axşamüstü normal testlerden etdim..5 dk icinde silik ikinci xett gordum. Guvenilirmi:KK64:
Kan ver canım bi hafta dolsun gecikmenin daha iyi belli olur. Ama test bozuk falan değilse inşallah hamile 🤰sin 💕

Salam axir bir azeri tapdim burda mende azeriyem 3gun gecikme varsa deqiq hamilelikdi oglumda eleydi uziye getsen uje gorsenecek sag salamat insallah

Salam axir bir azeri tapdim burda mende azeriyem 3gun gecikme varsa deqiq hamilelikdi oglumda eleydi uziye getsen uje gorsenecek sag salamat insallah

Ne gozel 😀 seher hecne icmeden etmeyi planlayiram onda gorum nece olur sekil yukleye bilmirem olsaydi baxardiz. Insallah yaxsi olar 🌹

Ikinci cizgi gebelik yoksa cikmaz diye dusunuyorum canim. Ama testi mesela iki gun sonra tekrarla koyulasmasi gerek. Hayirli haberler al insallah🙏

Ikinci cizgi gebelik yoksa cikmaz diye dusunuyorum canim. Ama testi mesela iki gun sonra tekrarla koyulasmasi gerek. Hayirli haberler al insallah🙏

Bundan onceki gecikmelerimde elediyim testlerde 5 dk icinde yox 1saat sonra silik gorunurdu. Sonrada aybasi olurdum..10 gunluk gecikme olmasa elemiyeceyime soz vermisdim ama ani baş herlenmeklerimden subheye dusdum. Umidim yox idi ilk defe belirgin gorunen silik xet gordm 🙂 insallah cox sagolun ♥️🌹

Back