Evet bugün bi tık daha belirgin yarından sonra kan vereceğim inşallahVar gibi canım. Burada gördüğüm testlere dayanarak, yalancı pozitif olsa aynı siliklikte olurdu diye bir yorum yapacağım. Ama sizin çizgi belirginleşiyor gibi. İstersen yarın testi tekrarla, hamilelik varsa çizgi belirginleşir.
İnşallah canım benimBozuk denilen testte de pozitif var gibi ama idrarı fazla damlatmışsın sanırım.
Sonucu yazarsan sevinirim canım, güzel haberler okumak hoşumuza gidiyor. İnşallah senden de öyle bir haber alırız
Hamileyimmm 3 haftalık hiç bulantım falan yokBozuk denilen testte de pozitif var gibi ama idrarı fazla damlatmışsın sanırım.
Sonucu yazarsan sevinirim canım, güzel haberler okumak hoşumuza gidiyor. İnşallah senden de öyle bir haber alırız
Merhaba benimde bugün adetim 1 gün gecikti benimde böyle çok silik. İlk gebeliğimde adetten 4 gün önce bile netti çizgi ama şuan silik çok endişeliyimİlk morlu olan testi dün ikindi yaptım kızlar bir de markası artimed yalancı pozitif çıkarıyorlar diye şikayet vardı bugün mimea dan test yaptım ekledimmmadet durumum ise düzensiz 20 ila 24 günde bir oluyorum 25.günüm ve testim bu şekilde
Kız hamilesin bence brnde bu mimeadan öğrendimMerhaba benimde bugün adetim 1 gün gecikti benimde böyle çok silik. İlk gebeliğimde adetten 4 gün önce bile netti çizgi ama şuan silik çok endişeliyiminşallah güzel haberler alırız
Adetin geçmiş miydi şuan nasıl değerlerin? Son korunmasız ilişki 2 hafta önce olmuştu bizim bilemedim ya inş öyledirKız hamilesin bence brnde bu mimeadan öğrendim
Bu testlerden sonra ertesi gün adet gibi bir şey oldum doktora gittim sonucum pozitifti adet olmama rağmenAdetin geçmiş miydi şuan nasıl değerlerin? Son korunmasız ilişki 2 hafta önce olmuştu bizim bilemedim ya inş öyledir
Şuan nasıl peki ben bugün açtığını sandım konuyu 10 gün olmuş inşallah her şey yolundadırBu testlerden sonra ertesi gün adet gibi bir şey oldum doktora gittim sonucum pozitifti adet olmama rağmen
Çok teşekkür ederim yolunda Allah’ın izniyle haftaya keseye çağırdı doktor inan ben çok şaşırdım adet oldum ve hamile olduğumu öğrendimŞuan nasıl peki ben bugün açtığını sandım konuyu 10 gün olmuş inşallah her şey yolundadır
Bende şaşırdım ama çok şükür tabi güzel şaşırmaÇok teşekkür ederim yolunda Allah’ın izniyle haftaya keseye çağırdı doktor inan ben çok şaşırdım adet oldum ve hamile olduğumu öğrendim
İlk betam 30 çıktı sonra 126 yarından sonra yine gideceğim doktora aslında çağırmadı ama ben haftaya kadar sabredemem değerlerimi de görmek istiyorum o yüzdenBende şaşırdım ama çok şükür tabi güzel şaşırmadeğerlerin kaç çıktı beta
Üstüne görme yaşadım galibaBende şaşırdım ama çok şükür tabi güzel şaşırmadeğerlerin kaç çıktı beta
Olabilir duymuştum onu. Sağlıkla kucağına al inşallahÜstüne görme yaşadım galiba
İnşallah sende canım ne zaman kan vermeye gidiyorsunOlabilir duymuştum onu. Sağlıkla kucağına al inşallah
Pazartesi ye kadar beklicem ben hasta olmazsam inşallah giderim canım bendeİnşallah sende canım ne zaman kan vermeye gidiyorsun
Pazartesiye çok var yaa cuma git işte heehePazartesi ye kadar beklicem ben hasta olmazsam inşallah giderim canım bende
Yaa çok sevindim canım, hayırlı olsunHamileyimmm 3 haftalık hiç bulantım falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?