- 2 Mayıs 2024
- 30
- 2
- 1
- 20
- Konu Sahibi Buseee12345
-
Herkese merhaba eşimle adetimin son günü ve adetimden 3 gün sonra birlikteliğimiz oldu 8.gün peçeteye açık pembemsi bir lekelenme geldi daha sonra kahverengi şekilde 4 gün boyunca devam etti kasıklarım da kramp şeklinde ağrı hissettim adetime daha 10 gün varken erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bilgisi olan yorum yapabilir mi sizce hamile miyim?
Şuan da hala hafif hafif kahverengi lekelenmeler devam ediyor ve testim de çok net değil ikinci çizgi flaşla baktığımda görebildim umarım hamileyimdirEvet canım öncesinde yerleşme kanaması yaşamışsın , muhtemelen hamilesinhayırlı olsun
Çok teşekkür ederim tekrarlayacağım bir de sorunuzu anlayamadımBende ilk hamileliğimi çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Bat ne zaman ? 2 gün sonra testi tekrarlarsan daha koyu bir çizgi görürsün
Bat= beklenen adet tarihi yani ne zaman adet olacaksınÇok teşekkür ederim tekrarlayacağım bir de sorunuzu anlayamadım
Çok teşekkür ederim tekrarlayacağım bir de sorunuzu anlayamadım
10 gün sonra olmam gerekiyor testi bugün yaptımBat= beklenen adet tarihi yani ne zaman adet olacaksın
Testimin fotoğrafını atmaya çalışıyorum fakat yükleyemedim buraya çizgi çok belirsiz umarım boşuna heveslenmiyorumdurDaha çok erken Hamilesin canım o zaman , adetin geçince kan tahlili verirsin. Zaman ilerledikçe çizgi koyulaşacaktır.
cumartesi günü sabah ilk idrarınla tekrar test yap benceTestimin fotoğrafını atmaya çalışıyorum fakat yükleyemedim buraya çizgi çok belirsiz umarım boşuna heveslenmiyorumdur
Testin fotosunu atar mısınızTestimin fotoğrafını atmaya çalışıyorum fakat yükleyemedim buraya çizgi çok belirsiz umarım boşuna heveslenmiyorumdur
Herkese merhaba eşimle adetimin son günü ve adetimden 3 gün sonra birlikteliğimiz oldu 8.gün peçeteye açık pembemsi bir lekelenme geldi daha sonra kahverengi şekilde 4 gün boyunca devam etti kasıklarım da kramp şeklinde ağrı hissettim adetime daha 10 gün varken erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bilgisi olan yorum yapabilir mi sizce hamile miyim?
Testin fotosunu atar mısınız
Testin fotosunu atar mısınız
Bakabilirsiniz diğer konu başlığına attımTestin fotosunu atar mısınız
Teşekkür ederim diğer konu başlığında testi de attım bakabilirsinizcumartesi günü sabah ilk idrarınla tekrar test yap bence
Slm canım bende senin durumundayim acaba lekelenmenizin yoğunluğu nasıldı pedde ne kdr doldu lütfen cevaplarsanız sevinirimHerkese merhaba eşimle adetimin son günü ve adetimden 3 gün sonra birlikteliğimiz oldu 8.gün peçeteye açık pembemsi bir lekelenme geldi daha sonra kahverengi şekilde 4 gün boyunca devam etti kasıklarım da kramp şeklinde ağrı hissettim adetime daha 10 gün varken erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bilgisi olan yorum yapabilir mi sizce hamile miyim?
Adet kanaması gibi yoğun değildi ondan daha az sıvı geliyordu iç çamaşırı kirletecek peçeteyi kirletecek kadar 3.gün yoğunlaştı biraz sadece akıntıSlm canım bende senin durumundayim acaba lekelenmenizin yoğunluğu nasıldı pedde ne kdr doldu lütfen cevaplarsanız sevinirim
Evet benimde öyle olduAdet kanaması gibi yoğun değildi ondan daha az sıvı geliyordu iç çamaşırı kirletecek peçeteyi kirletecek kadar 3.gün yoğunlaştı biraz sadece akıntı
Kan tahlili yaptın mıAdet kanaması gibi yoğun değildi ondan daha az sıvı geliyordu iç çamaşırı kirletecek peçeteyi kirletecek kadar 3.gün yoğunlaştı biraz sadece akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?