İlk 5 dakikayı geçmeden çektim fotoğrafları, geçen ay 24 gün oldum bu ayda aynı olacağımı varsayarsam geçtiğimiz pazartesi olması lazımdı yani geçti. Ama önceki aylar da 28 gündü ona göre de yarın adetim ama hiç adet belirtim yok. Yorum için ayrıca teşekkür ederim.Adetiniz geçti mi ve idrarı damlattiktan ne zaman sonra silik çıktı. Eğer 5 10 dk icinde ciktiysa bence var gibi
Testim kalmadı yarın sabah hastaneye gidip vereceğim hem kan vermek için hem kontrol için. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim daha iyileri sizi bulur umarım.Elinizde 1 tane daha test varsa yarin bir daha yapin yine silik cikarsa kan verin. Umarım hamilesinizdir
Özel hastaneye gidiyorum, burda devlet hastanesinde 1 buçuk senedir randevu bulamıyorum ne yazık ki.hastaneler sağlık ocakları kapalı bosuna gitmeyin. bence 1 2tane ergen test alın orda daha net belli olur
gerçi haklısınız hangi bölüme randevu alınıyo ki... özelde kan testi aynı gün çıkıyor zaten lütfen sonucu yazın merak ediyorummm.. bu arada çizgi belli oluyor gerçekten. çok heycanladım bendeeÖzel hastaneye gidiyorum, burda devlet hastanesinde 1 buçuk senedir randevu bulamıyorum ne yazık ki.
Karnımda regl ağrıları var çok da ümitli değilim, testlerin yanılma payları da var. Çıkınca muhakkak paylaşacağım.gerçi haklısınız hangi bölüme randevu alınıyo ki... özelde kan testi aynı gün çıkıyor zaten lütfen sonucu yazın merak ediyorummm.. bu arada çizgi belli oluyor gerçekten. çok heycanladım bendee
Umarım hayırlısıyla yükselir.ÇOok başında yakaladın o yüzden 5 çıktı sağlıklı bi şekilde yükselecigine eminim çoook mutlu oldum gerçektennn
Canım benim de adetim gecikti 5inde gelmesi gerekti seninki gibi silik çizgi çıktı hem baş bel kasık ağırlarım var sanki adet olacak gibi . Bel baş ağrısı çektin mi senKarnımda regl ağrıları var çok da ümitli değilim, testlerin yanılma payları da var. Çıkınca muhakkak paylaşacağım.
Belimde rahatsız edici bir ağrım yok, hafif ağrı. Karnım regl olacak gibi ağrıyor yanıyor. Baş ağrım da yok henüz.Canım benim de adetim gecikti 5inde gelmesi gerekti seninki gibi silik çizgi çıktı hem baş bel kasık ağırlarım var sanki adet olacak gibi . Bel baş ağrısı çektin mi sen
Anladım teşekkür ederimBelimde rahatsız edici bir ağrım yok, hafif ağrı. Karnım regl olacak gibi ağrıyor yanıyor. Baş ağrım da yok henüz.
sonucunuz ne olduBelimde rahatsız edici bir ağrım yok, hafif ağrı. Karnım regl olacak gibi ağrıyor yanıyor. Baş ağrım da yok henüz.
sonucunuz ne oldu
Hakkınızda hayırlısı olsun tez zamanda nasip olsun inşallahBugün kan verdim 2.60a düştü. Doktora söyledim bayramdan sonra gel kan tahlili yapalım dedi. Hala adet olmadım, hiç ağrım da yok bekliyorum öyle.