- 12 Ocak 2022
- 521
- 415
- 35
Evet varmış dediğin gibi vericem kan.umarım değerlerde yükselerek giderekCanim gebelik var gibi kan ver eğer 2 günde bir kan ver değerin 2 katı iki katı yükseliyordu normal gebeliktr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet varmış dediğin gibi vericem kan.umarım değerlerde yükselerek giderekCanim gebelik var gibi kan ver eğer 2 günde bir kan ver değerin 2 katı iki katı yükseliyordu normal gebeliktr
Kaç çıktı ilk sonucunuzEvet varmış dediğin gibi vericem kan.umarım değerlerde yükselerek giderek
İnşaAllah canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimTeşekkür ederim en kısa zamanda sana da nasip olur inşallah
Hcg değeri kaç canım?Gebelik varmış ama küçük sanırım
185,30 cnmHcg değeri kaç canım?
185,30Kaç çıktı ilk sonucunuz
Gayet güzel Haftaya kesede gözükür, doktor 10 gün sonra bir daha gel dicek büyük ihtimal sana185,30 cnm
HCG değerinden hiç anlayamadm.kac haftalık tahminen biliyor musun?Gayet güzel Haftaya kesede gözükür, doktor 10 gün sonra bir daha gel dicek büyük ihtimal sana
4. Hafta canım. Burada hcg ile ilgili detaylı topic var. Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?HCG değerinden hiç anlayamadm.kac haftalık tahminen biliyor musun?
Teşekkür ederim. yeniyim burada oyuzden kafanızı ağritiryorum kusura bakmayın öğrenicem4. Hafta canım. Burada hcg ile ilgili detaylı topic var. Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?
Bende yaptım bugün ilk çıkmadı 1 saat sonra çiktiMerhaba. Adetimi 2gun var.evde internetten aldığım bolca gebelik testi vardı. Dün denedim ikinci çizgi silik çıktı arkasından brkac tane daha denedim bekledikçe belirginleşen silik çizgiler var. Bu sabah ilk idrarla tekrarladım testi sanki daha belirgin. Ama belirgin köyü da değil. Kimyasal gebelik mi yoksa gerçek gebelik mi. .tahmininiz varmi? Fotoğraflarını atıyorum testlerin
Ufak tefek regl ağrısına benzer batmalarim oldu bugün. Hatta baya benziyor regl sancısına. Acaba regl mi olacagim dedim erken gebelik testi de alıp yaptım.kan vermeden önce bir de böyle bakayım dedim sonuç bu.Anlamadim gitti.
Çok sevindim bana da dua et bende bir düşük yaptım ikincisi için deniyoruz umarım bu ay olmuştur gün sayıyoruz İsteyen herkese versin inşallahGebelik varmış ama küçük sanırım
Umarım olmuştur bu ay.gonlune göre versin Allah dua edicem isteyen herkeseÇok sevindim bana da dua et bende bir düşük yaptım ikincisi için deniyoruz umarım bu ay olmuştur gün sayıyoruz İsteyen herkese versin inşallah
Cok silikti benimde hAtta var yok emin olamadım ilk.kendimi kandiriyorum heralde dedim. Bekledikce belirginleşti..hergecen gün daha da belirdi.sabah ilk idrarla yap daha beliriyor çizgi..Bende yaptım bugün ilk çıkmadı 1 saat sonra çikti
Evet 3gun falan test yapıp emin olabilmek için verdim kan. Fotoğraf at istersen tahmin edebilirz az cokBugün gene yaptım cikmadi sonra çıktı valla siz kan verdinizmi
Hayırlısı ile kucağına Alman nasip olsun ..4. Hafta canım. Burada hcg ile ilgili detaylı topic var. Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?
17aralik son adet:)Hayırlısı ile kucağına Alman nasip olsun ..
Son adetiniz Aralık mı ?
Temmuz doğum tarihi olarak gözüküyor ama 7-8 haftalık olması gerekmez mi?
Benimde som adet 22 Aralık ve 2 kayıp sonrası tekrar heyecanlı bekleyiş.
Idrarda çıkmadı dimi ilk ?17aralik son adet:)
Kişiler karıştı sanırım benim 10 EkimHayırlısı ile kucağına Alman nasip olsun ..
Son adetiniz Aralık mı ?
Temmuz doğum tarihi olarak gözüküyor ama 7-8 haftalık olması gerekmez mi?
Benimde som adet 22 Aralık ve 2 kayıp sonrası tekrar heyecanlı bekleyiş.