- 9 Haziran 2008
- 1.016
- 448
Size mi sormuşum kiiiKişiler karıştı sanırım benim 10 Ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size mi sormuşum kiiiKişiler karıştı sanırım benim 10 Ekim
Merhaba canım, erken gebelik testinin markasını öğrenebilir miyim? :) Hayırlısı olsun bu arada :)Ufak tefek regl ağrısına benzer batmalarim oldu bugün. Hatta baya benziyor regl sancısına. Acaba regl mi olacagim dedim erken gebelik testi de alıp yaptım.kan vermeden önce bir de böyle bakayım dedim sonuç bu.Anlamadim gitti.
Tesekkur ederim. Erken gebelik testinin adı Predictor. Predictordan da önce silik gösteren kaset testim surelab(internetten almıştım 20tanesi 25 TL civarına sanırım)Merhaba canım, erken gebelik testinin markasını öğrenebilir miyim? :) Hayırlısı olsun bu arada :)
Ben yanlış. Anlamisim pardonSize mi sormuşum kiii
Belkide senin gebelik görseline takıldım :))Ben yanlış. Anlamisim pardon
Cikabilir erken gebeLik testi deneyebilirsiniz. Yada birkaç gün bekleyin net cvp olurMerhaba kizlar benim bat 22 ocak gece yarısı saatlerine denk geliyordu ama regl olmadim bugun de gecti yine olmadim idrar testi yapsam cikar mi sizce yardımcı olur musunuz
Reglm 4 gün gecikti şişkinlik var hamilemiyimBiraz silik çıkmışlar değer düşük çıkabilir, ama kan vermende fayda var. Ben yine de reglini bekle kan vermek için derim... Çünkü düşük çıkınca insanın morali bozuluyor (
Cnm test yap birtaneReglm 4 gün gecikti şişkinlik var hamilemiyim
hamilesiniz net. İnsallah sağlıkla ilerlerUfak tefek regl ağrısına benzer batmalarim oldu bugün. Hatta baya benziyor regl sancısına. Acaba regl mi olacagim dedim erken gebelik testi de alıp yaptım.kan vermeden önce bir de böyle bakayım dedim sonuç bu.Anlamadim gitti.
Cnm test yap birtanekoyde oturduğum için kardan inemiyoruz çarşıya
Evet kesemiz göründü. Teşekkür ederim iyi dileklerin içinhamilesiniz net. İnsallah sağlıkla ilerler
Çıkar . Benimde 22 Aralıktı sat. 22 ocakta çıktı belirgin çizgiMerhaba kizlar benim bat 22 ocak gece yarısı saatlerine denk geliyordu ama regl olmadim bugun de gecti yine olmadim idrar testi yapsam cikar mi sizce yardımcı olur musunuz
Gördüğümüz en belirgin test seninki olabilirKizlar lutfen bi bakin bu saatlerde idrar testi yaptim idrari doktugum saniyede ikinci cizgi netlesti birden gercek demi bu yaniltici degil midir
bende belorgin cikmasina o kadar yüzden sasirdim normal mi diye kim test attoysa ya silik ya da pembe benimki kipkirmizi olunca bi suphelendimGördüğümüz en belirgin test seninki olabilir
Takip et ama değerlerin yüksekmiş demek ki. İkiz gebelik ya da başka bir durum olabilir .bende belorgin cikmasina o kadar yüzden sasirdim normal mi diye kim test attoysa ya silik ya da pembe benimki kipkirmizi olunca bi suphelendim
Benim adetimden sadece bir gun gecti boyle cikti seninkide net cizgiler çıkmışTakip et ama değerlerin yüksekmiş demek ki. İkiz gebelik ya da başka bir durum olabilir .
Bir öncekinde benimki de öyle idi.
Şimdi adet günümde yaptım az daha soluktu.
Ben de adet gününde yaptım :)Benim adetimden sadece bir gun gecti boyle cikti seninkide net cizgiler çıkmış
Canim ben de kan verdim sonucu bekliyorum en son yaptığımda çıkmadı çizgi ama 4 5 gün geçti ben kürtaj oldum 2 ay önce ondan 60 gün oldu adet olmadım o yüzden hiç çıkmazdı çizgi çıktı kaç saat sonra amaBen yanlış. Anlamisim pardon