Silik gebelik testi

Umutsuz bir kadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
38
35
3
26
Arkadaşlar adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,
Sonraki gün yani 3 gün kala yaptım 5 dk bekledim çizgi çıkmayınca kenara koydum aradan 5 saat falan geçti. Silik çizgi vardı ne zaman çıktığını bilmediğim için umutlanmadm sonra burda okudum su damlatın kuruma cizgisiyse kaybolur kaybolmazsa gebelik var diye denedim kaybolmadi bugün yani adete 2 gün kala denedim çok afedersiniz idrara koyduğum gibi silik çizgi çıktı hiç beklemeden...
bide ovulasyona bakım dedim onuda yaptm...
bn ovulasyonu takip ederek yumurtlamyi görerek degerlendirdim bu ayı şuan iki testi de ekleyeceğim sizce gebelik varmı belirti olarak acayip bel ağrısı var çenemde sivilceler çıktı sabahları midem çok bulanıyor aşırı gazın var bide rahat uyuyamıyorum uzanırken bile kasık ve belim ağrıyor içimde sıkıntı oluyor göğüslerim dokununca acıyor büyüme de var saçma gelecek ama hissediyorum sanki hamile olldugumu bu ay bende dahil 4 5 kişi beni hamile görmüş bir erkek bebek var diyorlar bende rüyam da gördüm umarım yanılmıyorumdurr ve hamileyimdkr (kameram kötü pek gözükmüyor ama var silik çizgi ) kaset test ovulasyon diğerleri erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_20210709_073524.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 636
  • IMG_20210708_173059.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 628
  • IMG_20210708_172942.jpg
    120,6 KB · Görüntüleme: 609
  • IMG_20210709_100601~2.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 578
  • IMG_20210709_100701.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 572
  • IMG_20210709_100648.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 527
  • IMG_20210709_100640.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 601
Son düzenleme:
Çok yeni sanırsam. Yarın sabah ilk idrarla yine deneyin pozitif görürseniz kan verirsiniz. Bence var gebelik

Evet ve gözüküyor benimde aynı bakalım bende biraz geçsin tekrar test yapacağım

Benim ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı. İlk haftalarıydı. Tebrik ederim canım kandan da baktır.

Ay inşallah hiç umudum yok 3 senedir negatif görmekten test mi yanlış diyorm insallah vardır hepinize dua ederim valla

Ah o beklemeleri iyi bilirim. Benimde ilaçla olmuştu ilki. Aynı böyle çok silik çıkmıştı. Kan verene kadar sevinememişti sonra kanda da çıkınca havalara uçmuştum. Sende de güzel haberler gelsin inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah bu sefer olmuştur cidden beklemekte zor şu adete sayılı günler geçmiyor aceleci davranıp yine hüsrana uğramak istemiyorum 2 gün kaldı lütfen dua edin de pozitifi gorim bu sefer

sabırla bekle gününde test yap hemen çıkınca
1 hafta sonra dr git herşeyi görmüş olursun inşallahhh
Bekleyeceğim 2 gün kaldı bir heyecanla gidip hayal kırıklığına uğramak tansa beklerim adeti en azından emin olurum zaten sancılarım var belim kasıgım ağrıyor sanki adet olacak mısım gibi

İnşallah canım benim duacınım kesin sonucunu öğrendiğinde burda da paylaş hemen

Bence de pozitif inş gönlünüzden geçen olur sonucu da paylaşırsanız sevinirim Merak ettim cok yeni olduğunda çizgiler böyle oluyor

Aynisi bende de oldu adetime 6 gün varken test yaptım negatif cıktı ikinci çizgi 2 saat sonra belirdi 1 hafta daha bekleyip test yapayım dedim adet oldum. Döllenen her yumurta tutunmadan adet yoluyla atılabiliyor sebebi bu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…