- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 29
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şekilde 2 gebelik testinde pozitif gördüm. Oğlumu öğrendiğim testte çizgi böyle ince ip gibi değildi. Şaşırdım. Kan verdim negatif çıktı adet oldumMerhaba Kızlar. Ben beş yıllık evliyim bir oğlum var 21 aylık, ikinci bebeği istiyoruz bu ay çok uykulu ve yorgundum.Şüphelenip Bat a iki gün kala test yaptım silik çıktı. Oğlumda da böyleydi ama biraz daha belirgin di. Sizce varmı gebelik
Eki Görüntüle 2597106
Herşeyin hayırlısı ne diyelim. Vardır bunda da bir hayır der yoluma bakarım... rabbim bir evlat verdi bana darısı hiç olmayanların başına.. oğlum teselli olur bana onun canı sağ olsun ikincisi artık rabbime kalmış ne diyimBunlar da benim yalancı pozitif çıkan gebelik testlerim. İnşallah sizin ki gerçektir ama. Herkes bana demişti çok ince bu çizgi bi tuhaf diye![]()
Hemen kan verin inşallah hamilesinizdirAyyy inşallah Kızlarne bileyim emin olamıyorum kan testi yaptırcam inşallah
Süper bayağı belirginlesmis tebrikler hamilesinizMerhaba kızlargüncelleme yapayım dedim, bu gün testi tekrarladım ve sonuç bu
Çok sağolunSüper bayağı belirginlesmis tebrikler hamilesiniz![]()
Evde testiniz varsa bosuna gitmeyin adet günü gecsin 1 hafta sonra gidin tabi pihtilasma sorununuz yoksaÇok sağolunrabbim tüm isteyen kardeşlerime de nasip etsin... Daha hastaneye gitmedim. Yarın giderim herhalde bakalım sağlıklı bir gebelik mi. Herşey yolundamı,yine iğne kullanmam gerekebilir... kafamda deli sorular
![]()
Belirtileriniz nelerdiÇok sağolunrabbim tüm isteyen kardeşlerime de nasip etsin... Daha hastaneye gitmedim. Yarın giderim herhalde bakalım sağlıklı bir gebelik mi. Herşey yolundamı,yine iğne kullanmam gerekebilir... kafamda deli sorular
![]()
Bu benim üçüncü gebeliğim. İlk gebeliğimde düşük yaşadık. Gelişmedi kan pıhtılaşmam olduğu için. İkincisini de iki yıl kadar bekledim. Onda da hemen öğrenir öğrenmez iğne verdi doktorum. Enox kan sulandırıcı, her sabah kendim yapıyordum iğnemi göbekten. Çok şükür oğlum sağlıkla doğdu, şu an 21 aylıkBelirtileriniz nelerdi
Hayır akşam yaptım eşim test almıştı dayanamadımMerhaba siz bu testi sabah mı yaptnz acaba![]()