• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi Acil bakar mısınızzz🙏🏻

hellomomy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
12
3
1
27
Reglime 3 gün var ve 5 gün kala test yapmaya başladım ve 3 dk içinde çok silik şekilde 2. çizgi çıktı bugün tekrar yaptım ve yine silik ama daha belirgin şekilde 2 dk içinde göründü.ancak test erken gebelik testi değil kaset test Şu an 3 gün var reglime sizce hamilemiyim ? Yorumlarınızı iletirseniz tecrübeli arkadaşlarım çok mutlu olurum 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_6431.webp
    IMG_6431.webp
    137,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_6430.webp
    IMG_6430.webp
    136,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_6428.webp
    IMG_6428.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_6445.webp
    IMG_6445.webp
    150,9 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Reglime 3 gün var ve 5 gün kala test yapmaya başladım ve 3 dk içinde çok silik şekilde 2. çizgi çıktı bugün tekrar yaptım ve yine silik ama daha belirgin şekilde 2 dk içinde göründü. Şu an 3 gün var reglime sizce hamilemiyim ? Yorumlarınızı iletirseniz tecrübeli arkadaşlarım çok mutlu olurum 🙏🏻
Var gibi ama çok yeni olduğu için silik çıkıyor benim de öyleydi yine gün gün takip edin koyulaşmasını inşallah vardır hayırlısıyla

Bu test kesınlıkle yanılmıyor varsa vardır yoksa kuruma cızgısı dahi cıkartmaz çok yenı bır gebelık hayırlı olsun
Evet kuruma çizgisi göstermediğine dair çok yazı okudum çok teşekkür ederim yorumladığınız için insallah vardır heyecanla bekliyorum 🙏🏻

Back
X