Hayir, gec dollenme degil cunku son adet tarihimle uyumlu gidiyor ultrasonum. Hormon Ilk once kanda pozitif cikiyor, daha sonra idrara geciyor.Geç döllenme olmus o zaman sizin
Ya o kadar çok agrim oldu ki yani endişe verecek kadar ve şiddetli bel ağrısı 10 gün varken adetime. Adet agrisi gibi değil yani degisik birşey. Acile gittim kan tahlili yaptılar kanda bir sorun çıkmadı. Beta 0.2 cikti negatif yani. Sağ yumurtaligimda hassasiyet ve agri var hala bel agrim da gecmedi. Yumurtammı çatlamadı acaba noldu anlamadım. Simdi 2 gündür arada adet olacakmışım gibi de agrım var. Ama adete cok var. Zaten beklemeye kararlıyım adetim gecerse kan vericem ama bu kadar agri neden çekiyorum anlamiyorumHayir, gec dollenme degil cunku son adet tarihimle uyumlu gidiyor ultrasonum. Hormon Ilk once kanda pozitif cikiyor, daha sonra idrara geciyor.
Idrarda silik cizgiyi gordugukten 2 gun sonra 1700lerdeydi kanda betam. Yani tahmini kanda 850 iken idrar testimde silik cizgi cikti.
Suan varsa bile idrar testtinde henuz pozitif cikmaz, biraz daha bekle. Kasik agrisi, kramp vs hamilelik belirtisi ama ayni zamanda adet belirtisi de.
Hatta ben adet olacagim sanmistim goguslerde hassasiyet, kasiklarimda kramp ve adet oncesi gibi agrilar olmustu. Bir de asiri yorgunluk, uyku hali ve bas donmesi oldu. Ben tabi anlamadim cunku beklemiyordum. Hamile oldugumu ogrenince anladim ki bu yasadiklarim hamilelik belirtisiymis..
Benim testimdeki silik cizgi bu sekildeydi ve ilk 2 dakikada cikti.
Benim 32 gunde oluyor adetim. Doktora gittim gecen hafta yumurta çatlamış çatlayacak dedi ama o günden beri agrim gecmedi catlamadimi acaba olabilir mi böyle birseyDüzenli bir regl döngünüz varsa Regliye 14 gün kala yumurta çatlıyor, dölleniyor. 5 gün sonra falan rahme geliyor, yerleşti gömüldü derken 2 gün daha geçiyor. Ondan sonra hcg salgılanmaya başlıyor. Yani en iyi ihtimalle 6 gün kala görebilirsiniz, o da hayalet çizgi falan olur. (yani erken yumurtlama falan olduysa değişebilir, bu söylediklerim düzenli bir adet döngüsünde)
Tatlim merhaba sirf senin icin yazıyorum hem mesleki bilgim hemde yogun ve cok yakın tecrubemle kanda da negatif çıkacak ve cok erken donemde üzülmüş olacaksın ama bu arada yerleşmek uzere Olan bir bebeğin varsa olumsuz etkilenecek ben bunu kendime cok acımasızca yaptim ve seni cok iyi anliyorum birden fazla sebebim var endise etmek icin.Ama sana yol göstersin gectigimiz pazartesi sabah bhcg Kan değerim <<2 di iki kere kucuktur 2 yaxiyordu.idrar testi zaten negatif salı sabah beta kanda yine < 2 çıktı bir kucuktur isareti vardi sabah idrar testi yine negatifti aksam erkrn gebelik testi silik cizgi cikti Çarşamba sabah betahcg 12.64 cikti normal testlerde ufak ufak belirginlik artii cuma günü beta hcg 64.50 oldu ve pazartesi gunu SAT 15.03.2021 di yani beklenen adet gunume tam 10 vardi ve cikmadi tam iki gun sonra 8 gun kala cok az miktarda cikti o yüzden boşuna uzme kendini insallah hersey hepimiz icin cok güzel olacak cunku Rabbimden cok güzel birsey istiyoruz o bizi cok uzneyecektirBekleyemiyecegim walla daha önce diş gebelik geçirmiş biri olarak korkuyorum da. En iyisi kan vermek
Yazdigin icin tesekkur ederim canm beni rahatlattın fazlasıyla. Ama benim 0,1 çıktı. 2 yine de umut verici. Benim 1 bile değil 0,1 muhtemelen bu ay nasip olmadı. Gerçi cok erken test yaptırdım ama azıcık bile olsa hormonda bir oynama olur du diye düşünüyorumTatlim merhaba sirf senin icin yazıyorum hem mesleki bilgim hemde yogun ve cok yakın tecrubemle kanda da negatif çıkacak ve cok erken donemde üzülmüş olacaksın ama bu arada yerleşmek uzere Olan bir bebeğin varsa olumsuz etkilenecek ben bunu kendime cok acımasızca yaptim ve seni cok iyi anliyorum birden fazla sebebim var endise etmek icin.Ama sana yol göstersin gectigimiz pazartesi sabah bhcg Kan değerim <<2 di iki kere kucuktur 2 yaxiyordu.idrar testi zaten negatif salı sabah beta kanda yine < 2 çıktı bir kucuktur isareti vardi sabah idrar testi yine negatifti aksam erkrn gebelik testi silik cizgi cikti Çarşamba sabah betahcg 12.64 cikti normal testlerde ufak ufak belirginlik artii cuma günü beta hcg 64.50 oldu ve pazartesi gunu SAT 15.03.2021 di yani beklenen adet gunume tam 10 vardi ve cikmadi tam iki gun sonra 8 gun kala cok az miktarda cikti o yüzden boşuna uzme kendini insallah hersey hepimiz icin cok güzel olacak cunku Rabbimden cok güzel birsey istiyoruz o bizi cok uzneyecektir
Tatlim 2 degildi degerim iki kere küçüktür yazıyordu yani 0 larda bir değerdi adetime 10 gun varken ertesi gunde küçüktür iki cikti adetime 7 gun kala 12.64 çıktıYazdigin icin tesekkur ederim canm beni rahatlattın fazlasıyla. Ama benim 0,1 çıktı. 2 yine de umut verici. Benim 1 bile değil 0,1 muhtemelen bu ay nasip olmadı. Gerçi cok erken test yaptırdım ama azıcık bile olsa hormonda bir oynama olur du diye düşünüyorum
İnsallah benimde öyle olur . Icime su serptiniz tesekkur ederimTatlim 2 degildi degerim iki kere küçüktür yazıyordu yani 0 larda bir değerdi adetime 10 gun varken ertesi gunde küçüktür iki cikti adetime 7 gun kala 12.64 çıktı
Test yaptirdiniz mi yada kan verdinizmiİnsallah benimde öyle olur . Icime su serptiniz tesekkur ederim
Bugün erken test yaptim tekrar ama bişi cikmadi. Sanirim olmadi bu ay da. En geç 19 unda adet olmam lazım çünkü. Olsa çıkardı artık diye düşünüyorumTest yaptirdiniz mi yada kan verdinizmi
Bugün erken test yaptim tekrar ama bişi cikmadi. Sanirim olmadi bu ay da. En geç 19 unda adet olmam lazım çünkü. Olsa çıkardı artık diye düşünüyorumTest yaptirdiniz mi yada kan verdinizmi
Sat 19 martmiydi daha 7 gun var biraz daha sabredip tekrar bir test yapsbilirsiniz brnim 8 gun varken 12.64 cikmisti 3 gun kala bugün 400 olmuş umarim seninde aynısı olur cok mutlu olursun 2020 ekim ayinda aşılama oldum başarısız oldu Kasım ayında iki blast embriyo transferi ile tüp bebek denedim tuttu beta 20 olmadan geri düştü klomen ile son bir deneyelim dedik yüreğim tükendi pes ettim normal sıradan gidetken gecen ay gebelkk hissettim 15 lerde bir beta yakaladim ama iki gunde 4 e düştü hic umudum kalmamustiki bu ay yine hamile hissettim ve çok şükür umarim sağlıkla devam eder ve normal olması imkansız gibi denilmişti .Ben diyorum ki ne zaman üstüne düşmeyi bırakıyorsun kendisi kosa koşa geliyor canim Rabbim umutlarini bosa çıkarmasın.Bugün erken test yaptim tekrar ama bişi cikmadi. Sanirim olmadi bu ay da. En geç 19 unda adet olmam lazım çünkü. Olsa çıkardı artık diye düşünüyorum
İnsallah canm amin çok sağol. Sende sağlıkla kucagina alırsın inşallahSat 19 martmiydi daha 7 gun var biraz daha sabredip tekrar bir test yapsbilirsiniz brnim 8 gun varken 12.64 cikmisti 3 gun kala bugün 400 olmuş umarim seninde aynısı olur cok mutlu olursun 2020 ekim ayinda aşılama oldum başarısız oldu Kasım ayında iki blast embriyo transferi ile tüp bebek denedim tuttu beta 20 olmadan geri düştü klomen ile son bir deneyelim dedik yüreğim tükendi pes ettim normal sıradan gidetken gecen ay gebelkk hissettim 15 lerde bir beta yakaladim ama iki gunde 4 e düştü hic umudum kalmamustiki bu ay yine hamile hissettim ve çok şükür umarim sağlıkla devam eder ve normal olması imkansız gibi denilmişti .Ben diyorum ki ne zaman üstüne düşmeyi bırakıyorsun kendisi kosa koşa geliyor canim Rabbim umutlarini bosa çıkarmasın.
Bugün ki testim sence var mi birseySat 19 martmiydi daha 7 gun var biraz daha sabredip tekrar bir test yapsbilirsiniz brnim 8 gun varken 12.64 cikmisti 3 gun kala bugün 400 olmuş umarim seninde aynısı olur cok mutlu olursun 2020 ekim ayinda aşılama oldum başarısız oldu Kasım ayında iki blast embriyo transferi ile tüp bebek denedim tuttu beta 20 olmadan geri düştü klomen ile son bir deneyelim dedik yüreğim tükendi pes ettim normal sıradan gidetken gecen ay gebelkk hissettim 15 lerde bir beta yakaladim ama iki gunde 4 e düştü hic umudum kalmamustiki bu ay yine hamile hissettim ve çok şükür umarim sağlıkla devam eder ve normal olması imkansız gibi denilmişti .Ben diyorum ki ne zaman üstüne düşmeyi bırakıyorsun kendisi kosa koşa geliyor canim Rabbim umutlarini bosa çıkarmasın.
Coook ince gri bir çizgi görüyorum tekrarla yarin sabah yineBugün ki testim sence var mi birseyEki Görüntüle 2824079 Eki Görüntüle 2824080
Canim merhaba naptiniz takrar test yaptinizmiBugün ki testim sence var mi birseyEki Görüntüle 2824079 Eki Görüntüle 2824080