• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi gebelik

gokveyildizlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
9
4
1
24
IMG_5213.jpeg
Erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hamile miyim sizce

Hamileyimm🥹 henüz çok küçük erken öğrenmişim rabbim inşallah sana da hayırlı bir evlat nasip eder 🫶🏻
Bende erken öğrenmiştim asıl stres şimdi başlıyor. Birkaç günde bir bthcg takibi sağlıkla kucağına al canım stres yapma ben kalp sesini duyana kadar aşırı stres ile geçirmiştim. Tadını çıkar bu dönemlerin maşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Bende bugün yumurtlamadan 10 gün sonra predictor test yaptım, ilk 1-2 dakika hafif belirdi, bu foto 6. Dakika. Teste alelade baktığınızda birşey görünmüyor ama ışığa denk getirdiğimde böyle çok hafif bir çizgi görebildim. Yorumlarsanız çok sevinirim🌸

Eklentiler

• IMG_1623.jpeg
    IMG_1623.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 183
Kizlar bu ay adetimin 23. gününde ovulasyon testinde yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdik. Normalde 16. Gün yumurtluyordum. Geç yumurtladim yani. Adetim 6 gün gecikti bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyim? Bu arada iki aydır bir hafta geç adet oluyorum.
IMG_20241224_091910~2.jpg

Back