- 22 Mayıs 2020
- 166
- 62
- 28
- Konu Sahibi birmelegimolsun
-
arkadaşlar hayırlı geceler olsun, öncelikle kimin ne derdi,tasası ya da dileği varsa dertler çöp olsun dilekler kabul
Şimdiden miraç kandilinizi kutlarım.
bu ay asla adet belirtisi çekmedim önceden kasık göğüs ağrıları beni bitirirdi, şimdi hiç bir şekilde ağrı sızı yok ama betimleyebileceğim bir gebelik belirtim de yok.. yarın beklenen adet tarihim. Bugün öğleden sonra test yaptım 17:30 civarında negatifti bir saat falan akşam 23:00 de eve geldik sanki bir çizgi daha gördüm. Testi çöpe attım umutlanmamak adına. Ama fotoğrafını çektim. Bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı?
Kuruma çizgisi gibi duruyor canımTestim buydu
Ne kadar süre sonra çıktı canımTestim buydu
Dimi gönül çok isteyince kuruntu yapıyorKuruma çizgisi gibi duruyor canım
Tam süreyi göremedim ama bir saat falan negatifti bende bir köşeye bıraktım akşam 23 de gördümNe kadar süre sonra çıktı canım
Bende aynı durumu yaşadım.hamdolsun hamileyim umut vermek istemem ama bir kaç gün sonra sabah ilk idrar ile yapınarkadaşlar hayırlı geceler olsun, öncelikle kimin ne derdi,tasası ya da dileği varsa dertler çöp olsun dilekler kabul
Şimdiden miraç kandilinizi kutlarım.
bu ay asla adet belirtisi çekmedim önceden kasık göğüs ağrıları beni bitirirdi, şimdi hiç bir şekilde ağrı sızı yok ama betimleyebileceğim bir gebelik belirtim de yok.. yarın beklenen adet tarihim. Bugün öğleden sonra test yaptım 17:30 civarında negatifti bir saat falan akşam 23:00 de eve geldik sanki bir çizgi daha gördüm. Testi çöpe attım umutlanmamak adına. Ama fotoğrafını çektim. Bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı?
Elhamdulillah ne mutlu sizeBende aynı durumu yaşadım.hamdolsun hamileyim umut vermek istemem ama bir kaç gün sonra sabah ilk idrar ile yapın
Sabah ilk idrarınla tekrar yapmalısın canımTam süreyi göremedim ama bir saat falan negatifti bende bir köşeye bıraktım akşam 23 de gördüm
Mutlaka yapacağımSabah ilk idrarınla tekrar yapmalısın canım
O kadar haklısınız ki, şaşakalıyor insan.. hepsi sabırsızlık imtihanıBu tip sonradan çıkan 2.çizgiler çok sağlıksız oluyor. Yani pozitif de olabilir negatif de. En güzeli sabredip 1-2 gün sonra tekrar yapmak
Çok xokmailikti bir saat akdar sonra gördümElhamdulillah ne mutlu size
peki sizde sonradan mı gördünüz silik çizgiyi çok mu silikti
Çok.kotu yazmışım tabi çok silikti bir saat kadar sonra silik gördüm iki gün sonra tekrar yaptım bu silik hemen sonuç verdi bir kaç gün sonra da belirgin çıktıÇok xokmailikti bir saat akdar sonra gördüm
Çok teşekkür ederimÇok.kotu yazmışım tabi çok silikti bir saat kadar sonra silik gördüm iki gün sonra tekrar yaptım bu silik hemen sonuç verdi bir kaç gün sonra da belirgin çıktı
Hayırlısı olsun canım.rabbim.hayirli vakitte nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederimumarım öyle olur bende de ama az önce test yaptım bir saat oldu negatif
Bnde de öyle olmuştu bir kaç saat sonra aynı şekildeydi suya tuttum hemen dağıldı zaten. Umutlar diğer aya canım moralini bozma sakınŞimdi test yaptım, negatif kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?