- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi birmelegimolsun
-
Aynı olay 2 kere başıma geldi. Birinde gerçekten pozitifmiş ama değer çok düşük müş. Diğerinde negatifmiş sonradan çıkan çizgi yanlışmış. Allah gönlünüze göre versinO kadar haklısınız ki, şaşakalıyor insan.. hepsi sabırsızlık imtihanı
en geç iki güne yapacağım umarım hayırlısı olur
Ben hala adet olmadım ama ikinci testim negatif çıktı evde bir tane daha test var sizce yapsam mı?Aynı olay 2 kere başıma geldi. Birinde gerçekten pozitifmiş ama değer çok düşük müş. Diğerinde negatifmiş sonradan çıkan çizgi yanlışmış. Allah gönlünüze göre versin
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinBnde de öyle olmuştu bir kaç saat sonra aynı şekildeydi suya tuttum hemen dağıldı zaten. Umutlar diğer aya canım moralini bozma sakın
Amin canım Allah razı olsunHayırlısı olsun canım.rabbim.hayirli vakitte nasip etsin inşallah
Bence yapmalısın canım sabah ilk idrarileBen hala adet olmadım ama ikinci testim negatif çıktı evde bir tane daha test var sizce yapsam mı?
Tekrar yapmakta fayda var.Ben hala adet olmadım ama ikinci testim negatif çıktı evde bir tane daha test var sizce yapsam mı?
MerhabaBence yapmalısın canım sabah ilk idrarile
Adedim 5. Gün geciktiMerhabaÇok heyecanlıyım bugün uzun cesaret sonrasın da “ya ben neden adet olmuyorum” düşüncesiyle bir test yaptım ve ilk 7 dakika içinde silik çizgi inanılmaz heyecanlıyım? Sağlık ocağına gittim ama kan verme saati geçmiş sabah gideceğim...
adetimin gecikmesi 5 gün olduBence yapmalısın canım sabah ilk idrarile
Az önce bir görsel yükledim adetim 5. Gün gecikmesi, ilk 7 dakika içinde silik çizgi çıktı bu sefer ancak ilk idrar değildiTekrar yapmakta fayda var.
sağlıklıysa hayırlısıyla olsun inşallah.
gönlünüzce.
Evet şimdi gördüm yani hamile gibi görünüyor yeni gebelik olabilir.MerhabaÇok heyecanlıyım bugün uzun cesaret sonrasın da “ya ben neden adet olmuyorum” düşüncesiyle bir test yaptım ve ilk 7 dakika içinde silik çizgi inanılmaz heyecanlıyım? Sağlık ocağına gittim ama kan verme saati geçmiş sabah gideceğim...
Çok haklısınız Allah hayırlını nasip etsin çok teşekkür ederimEvet şimdi gördüm yani hamile gibi görünüyor yeni gebelik olabilir.
çok fazla ümitlenmeden tabiki.
umarım müjdeli haberi alırsınız.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim yarın sabah vereceğimHayırlı olsun canım 2 günde bir kan ver
Bisey olmaz afiyet olsun kuzumKızlar iyi akşamlar ben 4+5 hamileyim bugün ayıptır söylemesi migrostan et almıştım ve az pişmiş ben yedikten sonra farkettim az yedim yani çok değil birşey olur mu sizce
Çok korkmuştum abla teşekkür ederimBisey olmaz afiyet olsun kuzum
Maşallah maşallah çok çok sevindim daha çok yeni olabilir hemen bı kan ver canım hayırlısı olsun çok sevindimMerhabaÇok heyecanlıyım bugün uzun cesaret sonrasın da “ya ben neden adet olmuyorum” düşüncesiyle bir test yaptım ve ilk 7 dakika içinde silik çizgi inanılmaz heyecanlıyım? Sağlık ocağına gittim ama kan verme saati geçmiş sabah gideceğim...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün kan verdim perşembe sabah çıkacakmış. Ama dayanamadım test yaptım inanır mısınız ikinci dakika da silik çizgi yine çıktı..Maşallah maşallah çok çok sevindim daha çok yeni olabilir hemen bı kan ver canım hayırlısı olsun çok sevindim
Maşallah canım.cok.sevindim.rabbim.saglikla.kucagina almayı nasip etsin insallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün kan verdim perşembe sabah çıkacakmış. Ama dayanamadım test yaptım inanır mısınız ikinci dakika da silik çizgi yine çıktı..
Çok teşekkür ederim inşallah böyledirMaşallah canım.cok.sevindim.rabbim.saglikla.kucagina almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?