• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgiyi görebiliyor musunuz?

O kadar haklısınız ki, şaşakalıyor insan.. hepsi sabırsızlık imtihanı🍃

en geç iki güne yapacağım umarım hayırlısı olur🌸
Aynı olay 2 kere başıma geldi. Birinde gerçekten pozitifmiş ama değer çok düşük müş. Diğerinde negatifmiş sonradan çıkan çizgi yanlışmış. Allah gönlünüze göre versin

Bence yapmalısın canım sabah ilk idrarile
Merhaba❤️ Çok heyecanlıyım bugün uzun cesaret sonrasın da “ya ben neden adet olmuyorum” düşüncesiyle bir test yaptım ve ilk 7 dakika içinde silik çizgi inanılmaz heyecanlıyım? Sağlık ocağına gittim ama kan verme saati geçmiş sabah gideceğim...

Eklentiler

• 5CCA293F-7BF7-4341-88A0-8DC869C08628.jpeg
    5CCA293F-7BF7-4341-88A0-8DC869C08628.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 163
Merhaba❤️ Çok heyecanlıyım bugün uzun cesaret sonrasın da “ya ben neden adet olmuyorum” düşüncesiyle bir test yaptım ve ilk 7 dakika içinde silik çizgi inanılmaz heyecanlıyım? Sağlık ocağına gittim ama kan verme saati geçmiş sabah gideceğim...
Adedim 5. Gün gecikti
Bence yapmalısın canım sabah ilk idrarile
adetimin gecikmesi 5 gün oldu💕

Evet şimdi gördüm yani hamile gibi görünüyor yeni gebelik olabilir.
çok fazla ümitlenmeden tabiki.
umarım müjdeli haberi alırsınız.

Kızlar iyi akşamlar ben 4+5 hamileyim bugün ayıptır söylemesi migrostan et almıştım ve az pişmiş ben yedikten sonra farkettim az yedim yani çok değil birşey olur mu sizce

Maşallah maşallah çok çok sevindim daha çok yeni olabilir hemen bı kan ver canım hayırlısı olsun çok sevindim 🥰

Maşallah maşallah çok çok sevindim daha çok yeni olabilir hemen bı kan ver canım hayırlısı olsun çok sevindim 🥰
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün kan verdim perşembe sabah çıkacakmış. Ama dayanamadım test yaptım inanır mısınız ikinci dakika da silik çizgi yine çıktı..

Eklentiler

• 6EFA79E3-9E53-4B60-B745-9144C0569914.jpeg
    6EFA79E3-9E53-4B60-B745-9144C0569914.jpeg
    35,7 KB · Görüntüleme: 192
Back