- 10 Ekim 2023
- 443
- 153
- 23
- 39
Merhaba Canım daha önce hamile kalmışmıydın ?Benim 7 gün geçti sabaha kadar adet olmazsam kan vercem karnıma ara ara ağrı giriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Canım daha önce hamile kalmışmıydın ?Benim 7 gün geçti sabaha kadar adet olmazsam kan vercem karnıma ara ara ağrı giriyo
Kalmadım sabah kan verdim sonuç 44 çıktıMerhaba Canım daha önce hamile kalmışmıydın ?
Aynen 44 çıktı benim bugün sonuç çıktıYukarıda söyledim artimed silik çıkarıyor yalancı pozitif. Sitede bir çok kadının canı yandı bu yüzden bence kan testine güvenin
Selam canım verdin mi kan varmı sonuçİnşallah ya yarın kan vercem adet olmazsam tabi![]()
Ay hadi gözün aydın içime mi doğdu nedir eski ovulasyon testlerini gördüm yumurtiamışsın bi kaç kez diye merak etmiştim.Kalmadım sabah kan verdim sonuç 44 çıktı![]()
Verdim 44 çıktıSelam canım verdin mi kan varmı sonuç![]()
Ay mesajları sırayla okudum. Kan verdi mi acaba diye bakarkennn çok mutlu oldummKalmadım sabah kan verdim sonuç 44 çıktı![]()
Ben hâlâ inanmıyorum amaaAy mesajları sırayla okudum. Kan verdi mi acaba diye bakarkennn çok mutlu oldumm![]()
Hayırlı olsun canımVerdim 44 çıktı![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Ben buradayım diyor kuruma değil :)Akşam test yaptım silik olan ilk beş dakikada çıktı diğeri de on dakikaya yakın sürede çıktı sizce bişey var mı kuruma çizgisi mi
Aşırı belli kan verip öğrenebilirsin sende net olmuş olur hemKızlar bakar mısınız reglime 5 gün var