Lh yazıyorAynen öyle hamilelik testi olsa hcg yazar kenarında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh yazıyorAynen öyle hamilelik testi olsa hcg yazar kenarında
hayır bunda sadece yumurtlama gününüzü öğrenirsiniz gebeliği idrarda öğreneceğiniz testin üzerinde hcg yazarGebelik testi kanda çıkıyor ama bunda da belli oluyor sonuçta dimi
Belli olmaz diyorsun yani ay inşallah ya yarın o zman eczaneden istiyim.mi yapim mi test daha 9 gunum varhayır bunda sadece yumurtlama gününüzü öğrenirsiniz gebeliği idrarda öğreneceğiniz testin üzerinde hcg yazar
bence biraz bekle daha çok var iki üç gün kala erken gebelik testi alıp yaparsınBelli olmaz diyorsun yani ay inşallah ya yarın o zman eczaneden istiyim.mi yapim mi test daha 9 gunum var
Evde varmış dayanamadım yaptım tek çıktı diğeri niye silik çıktı. Anlamadim yabence biraz bekle daha çok var iki üç gün kala erken gebelik testi alıp yaparsın
o ovulasyon testi onda her zaman silik de olsa görünür o hamileliği göstermiyorEvde varmış dayanamadım yaptım tek çıktı diğeri niye silik çıktı. Anlamadim ya
İnşallah erkendir diye çıkmamıştır yao ovulasyon testi onda her zaman silik de olsa görünür o hamileliği göstermiyor
inşallah ben de çok sabırsızlık yapıp sürekli test yapıyordum en son kan testi verdim adete 7 gün kala negatif çıktı umudumu kaybettim ama kan vermemden dört gün sonra idrar testiyle pozitifi gördüm yani bir gün bile çok etkili hcg için o yüzden en iyisi beklemekİnşallah erkendir diye çıkmamıştır ya![]()
İnşallah bende senin gibi sevinirim canm kac aylık oldu bebeğininşallah ben de çok sabırsızlık yapıp sürekli test yapıyordum en son kan testi verdim adete 7 gün kala negatif çıktı umudumu kaybettim ama kan vermemden dört gün sonra idrar testiyle pozitifi gördüm yani bir gün bile çok etkili hcg için o yüzden en iyisi beklemek
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin sana da en kısa zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsinİnşallah bende senin gibi sevinirim canm kac aylık oldu bebeğin
Rabbım sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin inşallahamin canım Allah isteyen herkese nasip etsin sana da en kısa zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin15 haftalık
amin canım sana da bu hayırlı haberi sana da almayı nasip etsin inşallahRabbım sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin inşallah