• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİLİK ÇİZGİBAKARMISINIZ

siyahincii___

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
221
221
23
Kızlar kafam çok karışık adetim normalde çok düzenlidir şuan 2 gün geciktim ilk defa ve 4 tane test yaptım inanmayıp hepsinde böyle silik çizgiyle karşılaştım testin fotoğrafını bırakıyorum bi bakarmısınız gebelik varmı böyle çıkıp hamile olnlr varmı bekliyorum cevaplarınızı

Eklentiler

• 0B43967A-5258-4373-AC0B-6E7F13ECBE0A.png
    0B43967A-5258-4373-AC0B-6E7F13ECBE0A.png
    345,2 KB · Görüntüleme: 810
  • 321A8BBB-D76B-4974-ABDB-1F9446ECEADE.jpeg
    321A8BBB-D76B-4974-ABDB-1F9446ECEADE.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 634
  • 646AAB8F-4B82-43B7-9788-21FAF8CD7D46.jpeg
    646AAB8F-4B82-43B7-9788-21FAF8CD7D46.jpeg
    35,9 KB · Görüntüleme: 783
Çizgi hemen çıktıysa hamilesiniz. Hayırlı olsun

Çizgi görünür gibi benim adet günüm de böyle çıkmıştı ama adet olmuştum 😔😔 inşallah canım seninde böyle olmaz kan ver pazartesi.eger sat tarihi gecikiyorsa

Kızlar bende bir şey sorucam ben ovalasyon tarihimj bilmiyorum test falanda yapmıyorum bugün kasıklarımda ağrı ve batma var acaba bugünmu yumurtlama oluyor 🤔

Kızlar bende bir şey sorucam ben ovalasyon tarihimj bilmiyorum test falanda yapmıyorum bugün kasıklarımda ağrı ve batma var acaba bugünmu yumurtlama oluyor 🤔
Canım büyük ihtimalle yumurtlama olduğu zaman şeffaf akıntı geliyor diye biliyorum

Canım büyük ihtimalle yumurtlama olduğu zaman şeffaf akıntı geliyor diye biliyorum
Benimde kasıklarımda tuhafseyler oluyor benim adet tarihim beş ocak Aralıkin ikisinde olmuştum arada otuz beş gün var kafam karışıyor ya sende kaç ında oluyordur uygulamalar farklı gösteriyor ovalasyon testini yeni öğrendim ya bilseydim alırdım

Benimde kasıklarımda tuhafseyler oluyor benim adet tarihim beş ocak Aralıkin ikisinde olmuştum arada otuz beş gün var kafam karışıyor ya sende kaç ında oluyordur uygulamalar farklı gösteriyor ovalasyon testini yeni öğrendim ya bilseydim alırdım
Canım en son adet olduğun tarihin üstüne 14 gün ekle o yumurtlama günün oluyor

IMG_20230121_135226.jpg

Benim üstteki freely erken gebelik testi.
Alttaki artımed normal gebelik testi.

Üstteki pozitif gibi geldi ama alttaki negatif. Bat'a 3 gün var.

Erken gebelik testi mi bozuk yoksa normal gebelik testi mi hassas değil bilmiyorum.
Görüntüsü aynı olunca markasını sormak istedim size.

Benim adetime 4 gün kLa böyle silik çıkmıştı ve pozitifti. İnşallah siz de hamilesinizdir,kan testi verin netleşir 🥰

Eki Görüntüle 3195252

Erken gebelik testi mi bozuk yoksa normal gebelik testi mi hassas değil bilmiyorum.
Görüntüsü aynı olunca markasını sormak istedim siz
Adet tarihindenmi baslicam yoksa bittiği gün mü canım yardimin için cok sağol canım
Adet tarihindenmi baslicam yoksa bittiği gün mü canım yardimin için cok sağol canım
Adetin başladığı tarihden başlıcan saymaya canım

Eki Görüntüle 3195252

Görüntüsü aynı olunca markasını sormak istedim size.
İnşallah vardır bende gördüm o silik çizgiyi daha betahcg çok yeni yeni salgılandığı için bence kaset testte o yüzden çıkmamış ama var gibi inşallah vardır canım

Back