- 14 Mart 2025
- 128
- 17
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
Hayır akıntım geldi ve kasıklarım ağrıyor geçiyor valla çözemedim ben de dün test yaptım negatif çıktıBır fikrim yok bu konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır akıntım geldi ve kasıklarım ağrıyor geçiyor valla çözemedim ben de dün test yaptım negatif çıktıBır fikrim yok bu konuda
HayırrrrCanım adet oldun mu
Kaç gün gecikme olmuş olduHayır akıntım geldi ve kasıklarım ağrıyor geçiyor valla çözemedim ben de dün test yaptım negatif çıktı
Bugün olsaydım 6. Gunumdu işte olmadımKaç gün gecikme olmuş oldu
yarina olursun bence bende geçen ay gecikmistim bahsetmiştim. Arada böyle durumlar olabiliyor stres kaynaklı ya da ilaçlar...Bugün olsaydım 6. Gunumdu işte olmadım
Şuan bende senle aynı durumdayım canım 7 gün oldu idrar testler pozitif kan negatifHayırrrr
Ben adet oldum sanırım biraz kan geldi ve karnım ağrıyorŞuan bende senle aynı durumdayım canım 7 gün oldu idrar testler pozitif kan negatif
Devamı geldi mi canımBen adet oldum sanırım biraz kan geldi ve karnım ağrıyor
Bilmem ilaç içtim ama ben eminim bebek yok adet oldum çünkü biliyorum bu ağrıyıDevamı geldi mi canım
İnşaAllah bende daha fazla gecikme olmadan olurum gebelik yoksa eğerBilmem ilaç içtim ama ben eminim bebek yok adet oldum çünkü biliyorum bu ağrıyı
İnşallah bayrama gelmesijndiye dua ediyordum vallaİnşaAllah bende daha fazla gecikme olmadan olurum gebelik yoksa eğer
İnşaAllah ya bizde Bayram da şehir dışında olucaz ozamana denk gelirse çok sıkıntıİnşallah bayrama gelmesijndiye dua ediyordum valla
Bana nedense gelicek gibi geldi sizin umarım gelmezİnşaAllah ya bizde Bayram da şehir dışında olucaz ozamana denk gelirse çok sıkıntı
Eğer gebelik yoksa umarım gelir ya daha fazla gecikmesini istememBana nedense gelicek gibi geldi sizin umarım gelmez