Silik çizgi

Baya da net halbuki seninde
yanılma oluyor mu ki ya inşallh bebektir nolur kan ver 🥰 Benim adete 5 gün kala böyle çıkmıştı
Predictor test markası çizgim hemen çıkmadı çok silikti çok kuruyunca böyle gözüktü aynı gün beta 330 çıkmıştı

Eklentiler

• IMG-20250121-WA0060.webp
    IMG-20250121-WA0060.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 57
Baktırdım 0.25 negatif çıktı
Al bak nasıl güvenimiz olsun gebelik testlerine. Boş yer para veriyoruz inan🥹 geçen bende iki tane birden çıkarttı düşün. Baş dönmem falanda verdi bildiğin umutlanmistim ve 6 gün gecikmisti reglim..... Hiç kafaya takma derim rabbim inşallah tez vakitte nasip eder

Neden oluyormuş ki böyle canım
Testler güvenli değil canım işte yalancı pozitif çıkartıyor. Bunu herkes söylüyor hatta bazı markalar var özellikle onlarda daha fazlaymis. Bendeki de Kimyasal desen değildi çünkü betam 2 çıkmıştı kimyasal olsa daha yüksek çıkarmış ve sonra düşüşe geçermiş.bos yere umutlanip üzüldük .Testler para tuzağı anlican 🥴

Testler güvenli değil canım işte yalancı pozitif çıkartıyor. Bunu herkes söylüyor hatta bazı markalar var özellikle onlarda daha fazlaymis. Bendeki de Kimyasal desen değildi çünkü betam 2 çıkmıştı kimyasal olsa daha yüksek çıkarmış ve sonra düşüşe geçermiş.bos yere umutlanip üzüldük .Testler para tuzağı anlican 🥴
Kesinlikle bu anında çıkartı sok oldum eşime bu testi alma dedim ama unutup almış sakın almayın ben şimdi başka marka sipariş verdim ondan çok memnun herkes

Kesinlikle bu anında çıkartı sok oldum eşime bu testi alma dedim ama unutup almış sakın almayın ben şimdi başka marka sipariş verdim ondan çok memnun herkes
Benimde öyle olmuştu bir iki dk içinde belirmisti 🥹 sağlık olsun ne diyelim hangi marka sipariş verdin awox ya da laboquick mi? Ben soğudum ya geçen ay öyle yapınca belli bir süre test yapmayı düşünmüyorum reglimde 8-9 gün gecikmeesi lazım

Benimde öyle olmuştu bir iki dk içinde belirmisti 🥹 sağlık olsun ne diyelim hangi marka sipariş verdin awox ya da laboquick mi? Ben soğudum ya geçen ay öyle yapınca belli bir süre test yapmayı düşünmüyorum reglimde 8-9 gün gecikmeesi lazım
Laboquick söyledim zaten gebe çıkmazsam ki değilim zaten bidaki ay ben de adetim en a 5 gün gecikirse test yapcam

Laboquick söyledim zaten gebe çıkmazsam ki değilim zaten bidaki ay ben de adetim en a 5 gün gecikirse test yapcam
Bence 7 günü kesin bekle çünkü 7 güne kadar gecikmeler normal gerçekten.. ben iki kez geciktim biri 6.gunu regl oldum diğeri ise 7. Gün Oldum başka da geciktigimi hatırlamıyorum düzenli olurum

Back
X