- 14 Mart 2025
- 291
- 47
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
Sizce yanlış mıİnşaallah sende doğru sonucu vermiştir canım akşam kan verince belli olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce yanlış mıİnşaallah sende doğru sonucu vermiştir canım akşam kan verince belli olur![]()
Hangi marka birde baya belli inşallah yalancı pozitif değildir kan verin derim bugün çıkabiliyorsan acilde kan ver istersenBugün adet olmam gereken gün test yaptım
Özele gidicemHangi marka birde baya belli inşallah yalancı pozitif değildir kan verin derim bugün çıkabiliyorsan acilde kan ver istersen
Devlette de 1.5 saate çıkıyor sonuç şüphem var baktırmak istiyorum diyince acilde bilginiz olsunÖzele gidicem
Var gösteriyor ama ben testlere güvenmiyorum canım ya kan baktır bence.Biliyorsun bahsettim geçen ay iki farklı marka olmasına rağmen ikiside pozitif çıkartmıştı bana.Bugün adet olmam gereklypr olmadım test yaptım
Baktırdım 0.25 negatif çıktıVar gösteriyor ama ben testlere güvenmiyorum canım ya kan baktır bence.Biliyorsun bahsettim geçen ay iki farklı marka olmasına rağmen ikiside pozitif çıkartmıştı bana.
Önümüzdeki ay olur inşallah bu kadar pozitif gözüküp nasıl oluyor çok şaşırdım vallaBaktırdım 0.25 negatif çıktı
Neden oluyormuş ki böyle canımVar gösteriyor ama ben testlere güvenmiyorum canım ya kan baktır bence.Biliyorsun bahsettim geçen ay iki farklı marka olmasına rağmen ikiside pozitif çıkartmıştı bana.
Al bak nasıl güvenimiz olsun gebelik testlerine. Boş yer para veriyoruz inanBaktırdım 0.25 negatif çıktı
Testler güvenli değil canım işte yalancı pozitif çıkartıyor. Bunu herkes söylüyor hatta bazı markalar var özellikle onlarda daha fazlaymis. Bendeki de Kimyasal desen değildi çünkü betam 2 çıkmıştı kimyasal olsa daha yüksek çıkarmış ve sonra düşüşe geçermiş.bos yere umutlanip üzüldük .Testler para tuzağı anlicanNeden oluyormuş ki böyle canım
Kesinlikle bu anında çıkartı sok oldum eşime bu testi alma dedim ama unutup almış sakın almayın ben şimdi başka marka sipariş verdim ondan çok memnun herkesTestler güvenli değil canım işte yalancı pozitif çıkartıyor. Bunu herkes söylüyor hatta bazı markalar var özellikle onlarda daha fazlaymis. Bendeki de Kimyasal desen değildi çünkü betam 2 çıkmıştı kimyasal olsa daha yüksek çıkarmış ve sonra düşüşe geçermiş.bos yere umutlanip üzüldük .Testler para tuzağı anlican![]()
Hangi marka canımKesinlikle bu anında çıkartı sok oldum eşime bu testi alma dedim ama unutup almış sakın almayın ben şimdi başka marka sipariş verdim ondan çok memnun herkes
Benimde öyle olmuştu bir iki dk içinde belirmistiKesinlikle bu anında çıkartı sok oldum eşime bu testi alma dedim ama unutup almış sakın almayın ben şimdi başka marka sipariş verdim ondan çok memnun herkes
Art medHangi marka canım
Laboquick söyledim zaten gebe çıkmazsam ki değilim zaten bidaki ay ben de adetim en a 5 gün gecikirse test yapcamBenimde öyle olmuştu bir iki dk içinde belirmistisağlık olsun ne diyelim hangi marka sipariş verdin awox ya da laboquick mi? Ben soğudum ya geçen ay öyle yapınca belli bir süre test yapmayı düşünmüyorum reglimde 8-9 gün gecikmeesi lazım
Bence 7 günü kesin bekle çünkü 7 güne kadar gecikmeler normal gerçekten.. ben iki kez geciktim biri 6.gunu regl oldum diğeri ise 7. Gün Oldum başka da geciktigimi hatırlamıyorum düzenli olurumLaboquick söyledim zaten gebe çıkmazsam ki değilim zaten bidaki ay ben de adetim en a 5 gün gecikirse test yapcam
Rahmim üstü ağrıyor ara sıraBence 7 günü kesin bekle çünkü 7 güne kadar gecikmeler normal gerçekten.. ben iki kez geciktim biri 6.gunu regl oldum diğeri ise 7. Gün Oldum başka da geciktigimi hatırlamıyorum düzenli olurum
Bır fikrim yok bu konudaRahmim üstü ağrıyor ara sıra
Canım adet oldun muBaktırdım 0.25 negatif çıktı