• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

ozlemcikkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
32
4
1
25
Merhaba arkadaşlar
Eşimle ilk kez korunmasız ilişki yaşadık çocuk düşünüyoruz.
Adetime 7 gün kala yaptığım testler negatift
Son 5 gün kala yaptığım test tek çizgi çıktı sonra çifte döndü kaset testti ikiside
Sonra yine yaptım onda göremedim
Kuruma çizgileri su damlatınca gidermiş
Ben kaç gündür su damlatıyorum ama gitmiyor sizde bakar mısınız bugün kan verdim. Adetime 3 gün kaldı ama arada kasıklarım ağrıyor geçiyor.
Bu teste 3/4 kere su damlattım

Eklentiler

• IMG_5485.webp
    IMG_5485.webp
    125,9 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_5371.webp
    IMG_5371.webp
    104,3 KB · Görüntüleme: 81
Bazen gitmiyor bendede silik çıkardı sonrasında gider su damlsrtirdim geçmezdi ve regl oldum yani o dedikleri şey doğru değil birindede damlattiginda gitti ama hamileydi mesela bence erken gebelik testi al dene bı

Merhaba arkadaşlar
Eşimle ilk kez korunmasız ilişki yaşadık çocuk düşünüyoruz.
Adetime 7 gün kala yaptığım testler negatift
Son 5 gün kala yaptığım test tek çizgi çıktı sonra çifte döndü kaset testti ikiside
Sonra yine yaptım onda göremedim
Kuruma çizgileri su damlatınca gidermiş
Ben kaç gündür su damlatıyorum ama gitmiyor sizde bakar mısınız bugün kan verdim. Adetime 3 gün kaldı ama arada kasıklarım ağrıyor geçiyor.
Bu teste 3/4 kere su damlattım

Eklentiler

• IMG_5334.webp
    IMG_5334.webp
    85,6 KB · Görüntüleme: 89
Bazen gitmiyor bendede silik çıkardı sonrasında gider su damlsrtirdim geçmezdi ve regl oldum yani o dedikleri şey doğru değil birindede damlattiginda gitti ama hamileydi mesela bence erken gebelik testi al dene bı
Erken gebelik testi yapmıştım 6 gün kala o negatif çıktı sanırım adetime 3 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_5342.webp
    IMG_5342.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 93
Erken gebelik testi yapmıştım 6 gün kala o negatif çıktı sanırım adetime 3 gün kaldı
O zaman erken yapmışsin negatif çıkabilir bence bugün yapabiliyorsan bı al dene ya da kan verebiliyorsan kan ver bence bı 2-3 tane erken gebelik testi al bitanede kaset al adete yaklaştıkca erken gebelikleri yaparsın bakarsın adet günü ya da adet geçince kaset testi yaparsın sonrada kan verirsin

Teşekkür ederim bugün kan verdim ama sanmıyorum karnım ağrıyor adet olcak gibi son 3 gün kaldı zaten ilk kez denedik önünüzde 11 ay var ben biraz acele ediyorum

Çıkmamış az öncede yine test yaptım tek çizgi çıktı yani negatif çıktı hamile değilim kesin ya onlarda buharlaşma kurma çizgisi sanırım ama o kadar su tuttum gitmedi ya da test bozuk çünkü adetime 3 gün kaldı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 77
Bu teste şimdi çöpe atmak için aldım aşırı silik bir silik var asla belli olmuyor ben baya bi inceledim farkettim

Çıkmamış az öncede yine test yaptım tek çizgi çıktı yani negatif çıktı hamile değilim kesin ya onlarda buharlaşma kurma çizgisi sanırım ama o kadar su tuttum gitmedi ya da test bozuk çünkü adetime 3 gün kaldı
Ee ben burdada silik gibi gölge görüyorum

Ya siz dahi olmuşsunuz valla umarım öyledir ya sabah çok ağrım vardı sol kaşığımda belimde geçti şükür arada oluyor ben adet olcam diye düşündüm

Bakmamış ki beta ya saçma sapan kafasına göre bakmış bir şeylere
Sene demedin o zaman canım gebelik şüphem var dicektin o da bakacakti yoksa nerden bilsin senin beta HCG ye baktırmak istediğini. Yani ilaki beta bakacaklarini söyleyecektin

Back
X