Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çizgi bariz var ama 1-2 saat sonra çıkması biraz normal değil belli de olmaz ne gibi belirtileriniz var bende 3 gün var bekliyorumKızlar bana da yardımcı olur musunuz. Bugün 13. Günüm ve reglimr 2 gün var daha. Ama bütün belirtiler var bende. Sizce hamile miyim yoksa buharlaşma çizgisi mi bu. Testi yaptıktan 1 2 saat sonra çıktı bu çizgiler.
Merhaba bendede sılık çizgi cıkıyordu test verdım hcg 25
Memede hassasiyet ve kabarcıklar 1 haftadır kasık ağrısı çekiyorum ve koku hassasiyetim arttı. Açıkçası silik çizgi beni biraz üzdü çünkü umudum vardıAslında çizgi bariz var ama 1-2 saat sonra çıkması biraz normal değil belli de olmaz ne gibi belirtileriniz var bende 3 gün var bekliyorum
25 olması iyi bir şey mi ? Ben ilk kez yaşıyorum yeni evliyimMerhaba bendede sılık çizgi cıkıyordu test verdım hcg 25 cıktı
Ay hadi inşallah çok istiyorum çünkü. Pazar günü regli olmam lazım normalde. P.tesiye kadar beklerim bir şey olmazsa kan veririm diye düşünmüştümVar bence ya çizgi mavi bide bi kan verin çıkar![]()
Bence de bekleyin 3 gün geciksin öyle kan verin hem değer yükselsin varsa bile ,ne kadardır deniyorsunuzAy hadi inşallah çok istiyorum çünkü. Pazar günü regli olmam lazım normalde. P.tesiye kadar beklerim bir şey olmazsa kan veririm diye düşünmüştüm
Bu ilk denememiz aslında biraz heyecanlıyım açıkçasıBence de bekleyin 3 gün geciksin öyle kan verin hem değer yükselsin varsa bile ,ne kadardır deniyorsunuz
Ay inşallah tutmuşturBu ilk denememiz aslında biraz heyecanlıyım açıkçası
Lütfen bana yazsa mısın sonucunu öğrenirsen eğer.Aslında çizgi bariz var ama 1-2 saat sonra çıkması biraz normal değil belli de olmaz ne gibi belirtileriniz var bende 3 gün var bekliyorum
Yrnı gebelıkte evet normal 2 gunde bır artıs varmı dıye bakarlar normalde25 olması iyi bir şey mi ? Ben ilk kez yaşıyorum yeni evliyim
İnşallah güzel haberler alırsınSat 22 ocak ben dün kan verdım 24 cıktı haftaya kontrolum var bakalım ne dıyecekler süpriz oldu
Umarım sonuç dilediğin gibi çıkarSat 22 ocak ben dün kan verdım 24 cıktı haftaya kontrolum var bakalım ne dıyecekler süpriz oldu
Tabiki ama daha ben regli gecikmesini bekleyeceğim çünkü kasık ağrısı dışında birşeyim yok inşallah bu ay olmuştur 5. AyımLütfen bana yazsa mısın sonucunu öğrenirsen eğer.
Tabiki ama daha ben regli gecikmesini bekleyeceğim çünkü kasık ağrısı dışında birşeyim yok inşallah bu ay
İnşallah tutmuşturTabiki ama daha ben regli gecikmesini bekleyeceğim çünkü kasık ağrısı dışında birşeyim yok inşallah bu ay olmuştur 5. Ayım
Sizde haber verin lütfenİnşallah tutmuştur![]()
Vereceğim mutlaka aylardır bu sitedeyim hamile kaldığım da detaylarla beraber hepsini yazacağım burayaSizde haber verin lütfen![]()