• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

baharas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
18
3
1
32
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz. Bugün 13. Günüm ve reglimr 2 gün var daha. Ama bütün belirtiler var bende. Sizce hamile miyim yoksa buharlaşma çizgisi mi bu. Testi yaptıktan 1 2 saat sonra çıktı bu çizgiler.

Eklentiler

• 1000130769.jpg
    1000130769.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba bendede sılık çizgi cıkıyordu test verdım hcg 25 cıktı

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz. Bugün 13. Günüm ve reglimr 2 gün var daha. Ama bütün belirtiler var bende. Sizce hamile miyim yoksa buharlaşma çizgisi mi bu. Testi yaptıktan 1 2 saat sonra çıktı bu çizgiler.
Aslında çizgi bariz var ama 1-2 saat sonra çıkması biraz normal değil belli de olmaz ne gibi belirtileriniz var bende 3 gün var bekliyorum

Merhaba bendede sılık çizgi cıkıyordu test verdım hcg 25

Aslında çizgi bariz var ama 1-2 saat sonra çıkması biraz normal değil belli de olmaz ne gibi belirtileriniz var bende 3 gün var bekliyorum
Memede hassasiyet ve kabarcıklar 1 haftadır kasık ağrısı çekiyorum ve koku hassasiyetim arttı. Açıkçası silik çizgi beni biraz üzdü çünkü umudum vardı

Ay hadi inşallah çok istiyorum çünkü. Pazar günü regli olmam lazım normalde. P.tesiye kadar beklerim bir şey olmazsa kan veririm diye düşünmüştüm
Bence de bekleyin 3 gün geciksin öyle kan verin hem değer yükselsin varsa bile ,ne kadardır deniyorsunuz

Sat 22 ocak ben dün kan verdım 24 cıktı haftaya kontrolum var bakalım ne dıyecekler süpriz oldu

Back