-
- Konu Sahibi rabianizzz
Bende çok güldüm eğer varsa bile tehlikenin farkındayız sanırımay inşallah hamilesinizdir ama çizgiyi yamuk görünce bi gülme aldı beniniye öyle olmuş ki ilk defa görüyorum
Var canım sabah ilk idrarla tekrarlayacağımÇizgi niye yamukbaşka test varmı elinizde onla tekrarlayın büyük ihtimalle var gibi
hahaha evet biraz çılgınBende çok güldüm eğer varsa bile tehlikenin farkındayız sanırım
Kaç dakikada ciktiKızlar yine ben ilk testimi atmıştım çok çok silik dayanamadım 2. Yi bu şekilde ne demek oluyor sizce var mı çizgi yamuk neden
5-10 dakikadaKaç dakikada cikti
Test inşallah hatalı degildir5-10 dakikada
maalesef bu marka testin kendi çizgisi çıkıyorMerhaba bende test bu şekilde çıktı ilk olanı dün yaptım ve ondan sonra akşam yine yaptım çizgi var eşimde gördü. 2. Fotoğraftakini bu gün sabah yaptım sizce hamilelik var mı?
Bu test innovita markasının kaç aydır kullanıyorum (yumurtlama testlerinide kullandım) ama ilk defa 2ci çizgiyi gördüm. Çünkü gerçekten her ışıkta bakıyordum belki vardır diyemaalesef bu marka testin kendi çizgisi çıkıyor
Benim 3 kez çıktı ama negatif oldu yinede emin olmak için kan testi verin çünkü innovita in bu gebelik testi kendi çizgisi olarak geçiyorBu test innovita markasının kaç aydır kullanıyorum (yumurtlama testlerinide kullandım) ama ilk defa 2ci çizgiyi gördüm. Çünkü gerçekten her ışıkta bakıyordum belki vardır diye
Benim 3 kez çıktı ama negatif oldu yinede emin olmak için kan testi verin çünkü innovita in bu gebelik testi kendi çizgisi olarak geçiyor
Bende 1 bucuk yıldır deniyorum olmuuor hep sonu hüsran en iyisi çok strese girmeden bı kan testi verinÇok teşekkür ederim yinede bizdekide bir ümit
Bat dönemine 1 hafta falan var. Bir kaç güne kan testi vericem. Allah isteyen her kesi güzel haberlerle sevindirsin AminBende 1 bucuk yıldır deniyorum olmuuor hep sonu hüsran en iyisi çok strese girmeden bı kan testi verin
Daha çok varmış canım reglinin gecikmesini bekle çok erken yapmışsın testiBat dönemine 1 hafta falan var. Bir kaç güne kan testi vericem. Allah isteyen her kesi güzel haberlerle sevindirsin Amin