Silik çizgi

Sormayın yaa bende adet tarihinimi bekleyim.acaba diyorum
ya dilerseniz erken gebelik testini tekrar deneyin paylaşın bakalım hemen çıkarsa 2. çizgi zaten gebesiniz ama sabah ilk idrarla deneyin daha kesin sonuç alırsınız

Erken gebelikte 2 gün önce negatif çıkmıştı bilmiuorum bakalım nolacak sonu
adetiniz gecikirse kan verip sonucu paylaşırsanız yardımcı oluruz yine dua edin gönlünüzden geçeni elbet yaşayacaksınız umutsuz olmayın

Merhaba kızlar. Bende de silik çizgi durumu oldu adete 3 4 gün kala. Resimleri ekliyorum şimdi. İlk yaptığım ilk 5 dakika içinde gölge gibi vardı ama resimde çok belli olmuyor. Sonra bende kaldırdım. Çöpleri toparlarken baktım daha da belirginleşmiş sizce durum nedir.
1. Resim ilk 5 dakika.
2. Resim sonradan koyulaştı

Eklentiler

• IMG_20240105_094944.jpg
    IMG_20240105_094944.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20240106_161044.jpg
    IMG_20240106_161044.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba kızlar. Bende de silik çizgi durumu oldu adete 3 4 gün kala. Resimleri ekliyorum şimdi. İlk yaptığım ilk 5 dakika içinde gölge gibi vardı ama resimde çok belli olmuyor. Sonra bende kaldırdım. Çöpleri toparlarken baktım daha da belirginleşmiş sizce durum nedir.
1. Resim ilk 5 dakika.
Suya tutun çizgi kayboluyorsa kurumadir ben tuttum silindi kurumaymis

1. Resim ilk 5 dakika.
Kuruma cizgiside olabilir, suya tutun giderse kuruma cizgisidir , ilk idrarinzla tekrarlayin insallah hamilesindir 🌹

Tuttum suya gitti gibi oldu sonra baktım yine belli oldu ama emin olamadım tabi yinede yarın tekrarlıycam inşaallah. Hepimizin duaları kabul olsun🩷 bugün adet günümdü bakalım😍

regl günüm cuma 3 gün var bu şekilde çıktı sonuç böyle bir sonuçla sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_2258.jpeg
    IMG_2258.jpeg
    132,8 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar bunlar için ne düşünüyorsunuz ..adete 6 gün var.

Eklentiler

• IMG_0678.jpeg
    IMG_0678.jpeg
    92,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0715.jpeg
    IMG_0715.jpeg
    679,5 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar hayalet çizgi sizde görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim artık 😂

Eklentiler

• IMG_0425.jpeg
    IMG_0425.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar yine ben ilk testimi atmıştım çok çok silik dayanamadım 2. Yi bu şekilde ne demek oluyor sizce var mı çizgi yamuk neden 😒

Eklentiler

• IMG_0431.jpeg
    IMG_0431.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 75
X