- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 370
- 25
- Konu Sahibi rabianizzz
Sormayın yaa bende adet tarihinimi bekleyim.acaba diyorumadetinizin tarihi geçince yapın birde ama ama var hafif çizgi de erken yapmayın strese girmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormayın yaa bende adet tarihinimi bekleyim.acaba diyorumadetinizin tarihi geçince yapın birde ama ama var hafif çizgi de erken yapmayın strese girmeyin
ya dilerseniz erken gebelik testini tekrar deneyin paylaşın bakalım hemen çıkarsa 2. çizgi zaten gebesiniz ama sabah ilk idrarla deneyin daha kesin sonuç alırsınızSormayın yaa bende adet tarihinimi bekleyim.acaba diyorum
Erken gebelikte 2 gün önce negatif çıkmıştı bilmiuorum bakalım nolacak sonuya dilerseniz erken gebelik testini tekrar deneyin paylaşın bakalım hemen çıkarsa 2. çizgi zaten gebesiniz ama sabah ilk idrarla deneyin daha kesin sonuç alırsınız
adetiniz gecikirse kan verip sonucu paylaşırsanız yardımcı oluruz yine dua edin gönlünüzden geçeni elbet yaşayacaksınız umutsuz olmayınErken gebelikte 2 gün önce negatif çıkmıştı bilmiuorum bakalım nolacak sonu
İnşallah biraz daha bekleyim isteyen herkese nasip olsun inşallahadetiniz gecikirse kan verip sonucu paylaşırsanız yardımcı oluruz yine dua edin gönlünüzden geçeni elbet yaşayacaksınız umutsuz olmayın
Suya tutun çizgi kayboluyorsa kurumadir ben tuttum silindi kurumaymisMerhaba kızlar. Bende de silik çizgi durumu oldu adete 3 4 gün kala. Resimleri ekliyorum şimdi. İlk yaptığım ilk 5 dakika içinde gölge gibi vardı ama resimde çok belli olmuyor. Sonra bende kaldırdım. Çöpleri toparlarken baktım daha da belirginleşmiş sizce durum nedir.
1. Resim ilk 5 dakika.
2. Resim sonradan koyulaştı
Kuruma cizgiside olabilir, suya tutun giderse kuruma cizgisidir , ilk idrarinzla tekrarlayin insallah hamilesindirMerhaba kızlar. Bende de silik çizgi durumu oldu adete 3 4 gün kala. Resimleri ekliyorum şimdi. İlk yaptığım ilk 5 dakika içinde gölge gibi vardı ama resimde çok belli olmuyor. Sonra bende kaldırdım. Çöpleri toparlarken baktım daha da belirginleşmiş sizce durum nedir.
1. Resim ilk 5 dakika.
2. Resim sonradan koyulaştı
Test yaptinmi canim tekrardanTuttum suya gitti gibi oldu sonra baktım yine belli oldu ama emin olamadım tabi yinede yarın tekrarlıycam inşaallah. Hepimizin duaları kabul olsun bugün adet günümdü bakalım
Ne kadar sürede çıktı suya tutun gitmezse çizgi kuruma çizgisi degildirKızlar bunlar için ne düşünüyorsunuz ..adete 6 gün var.
Maalesef canım ben çizgi göremedim yarın bidaha tekrarlaKızlar hayalet çizgi sizde görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim artık
ay inşallah hamilesinizdir ama çizgiyi yamuk görünce bi gülme aldı beni niye öyle olmuş ki ilk defa görüyorumKızlar yine ben ilk testimi atmıştım çok çok silik dayanamadım 2. Yi bu şekilde ne demek oluyor sizce var mı çizgi yamuk neden
Çizgi niye yamuk başka test varmı elinizde onla tekrarlayın büyük ihtimalle var gibiKızlar yine ben ilk testimi atmıştım çok çok silik dayanamadım 2. Yi bu şekilde ne demek oluyor sizce var mı çizgi yamuk neden
Çok silik gördüm sanki sonucunuz ne oldu tekrarladınız mı?Kızlar bunlar için ne düşünüyorsunuz ..adete 6 gün var.