İkinci çizgi var gebesiniz benim de böyleydiMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinHayirli olsun gebelik var ilk 3 ay riskli bir donem cok dikkat edin vitamnlernize beslenmenize uykunuza bol su tuketin bebis ilk 3 ay suya cok ihtyac duyuyo folik asit aliyormusunuz Allah im saglikla kucagniza aldirsin insallahkan verin kesinlestrin sonuci hemde saglik ocagnda kaydnz acilsin takibnz baslasn vitamnlernizi temin edip bilglendrsinler sizi
Teşekkür ederimİkinci çizgi var gebesiniz benim de böyleydi
Kuzucum silik değilki bariz belli.Merhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı
Teşekkür ederimKuzucum silik değilki bariz belli.
Hayırlı olsun
Rahim filminden sonra gebe kalan çok duymuştum tebrik ederim bayağı belli çizgiler sağlıkla doğsun yavrun kan testi ver 2+2+4 şeklinde kan takibi yapman daha mantıklı hayırla gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı adetime dört gün var sonra gittim bir tane daha test aldım o da böyle silik çıktı bu ay rahim filmi çektirmiştim sizce var mıdır fotoğrafları eklıyorum
İnşallah canım yıllardır bekliyoruz sol tüpüm tıkalıymış doktor bu ay aşılama dedi dün geldim hastaneden buğünde öle içimden geldi bır anda test yaptım sürekli böle silik çıktı ikinci test de aynı 5 dakıkada böle cıktı inşallah hamişindir sağlıkşı hayırlısıyla kucağıma kucagımıza almamızı nasip etsin adet olcak gibi Göhuslerim acıyo bacaklarım sızlıyor amaRahim filminden sonra gebe kalan çok duymuştum tebrik ederim bayağı belli çizgiler sağlıkla doğsun yavrun kan testi ver 2+2+4 şeklinde kan takibi yapman daha mantıklı hayırla gelsin inşallah
Yat dinlen kan ver mutlaka ama takip ettir ağrıların normal bebek yerleşiyor ondan öyle bak mucize işte aşılama beklerken Rabbim sana mucizeni göndermiş ağlama üzülme sters yapma yat ağrın dinsin biraz ağır kaldırmaİnşallah canım yıllardır bekliyoruz sol tüpüm tıkalıymış doktor bu ay aşılama dedi dün geldim hastaneden buğünde öle içimden geldi bır anda test yaptım sürekli böle silik çıktı ikinci test de aynı 5 dakıkada böle cıktı inşallah hamişindir sağlıkşı hayırlısıyla kucağıma kucagımıza almamızı nasip etsin adet olcak gibi Göhuslerim acıyo bacaklarım sızlıyor ama
Tabiki Etmez olurmuyum dört gün var adetime adetim Gecikirse kan testi vereceğim inşallah hayırlısıyla pozitifi görürüm çok teşekkür ederim bu arada dilerim Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde sağlıklı sıhhatli en kısa vakitte nasip eylerYat dinlen kan ver mutlaka ama takip ettir ağrıların normal bebek yerleşiyor ondan öyle bak mucize işte aşılama beklerken Rabbim sana mucizeni göndermiş ağlama üzülme sters yapma yat ağrın dinsin biraz ağır kaldırmaRabbim sağlıkla kucağına aldırsın uzun ömür versin dualarına benide eksik etme hamişleri Allah korur duasını tez kabul edermiş bizlerde nasip etsin inşallah
Pazartesi vericem inşallah kan testi umarım hayırlı haberle sonuçlanırYat dinlen kan ver mutlaka ama takip ettir ağrıların normal bebek yerleşiyor ondan öyle bak mucize işte aşılama beklerken Rabbim sana mucizeni göndermiş ağlama üzülme sters yapma yat ağrın dinsin biraz ağır kaldırmaRabbim sağlıkla kucağına aldırsın uzun ömür versin dualarına benide eksik etme hamişleri Allah korur duasını tez kabul edermiş bizlerde nasip etsin inşallah
İnşallah kardeşim Rabbim yüzümü güldürsün inşallahPazartesi vericem inşallah kan testi umarım hayırlı haberle sonuçlanır
Amin cnm cümlemizin inşallahİnşallah kardeşim Rabbim yüzümü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?