Silik çizgi

asugun

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
22
7
6
25
Merhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı

Eklentiler

• IMG_20230908_124320.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Hamile kalan var mı bal gibi hamilesin tebrik ederim

Bayağı hamilesiniz tebrik ederim sağlıkla gelsin

Hamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aramıza hoşgeldin

Kimyasal gebelik falan diyorlar o yüzden öyle dedim İnşAllah hamileyimdir çok teşekkür ederim
Kimyasal gebelik olsa adet günü adetin Gelir değerin düşer iyi düşün iyi şeyler olsun

Hayirli olsun gebelik var ilk 3 ay riskli bir donem cok dikkat edin vitamnlernize beslenmenize uykunuza bol su tuketin bebis ilk 3 ay suya cok ihtyac duyuyo folik asit aliyormusunuz Allah im saglikla kucagniza aldirsin insallah kan verin kesinlestrin sonuci hemde saglik ocagnda kaydnz acilsin takibnz baslasn vitamnlernizi temin edip bilglendrsinler sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…