Yeni yeni oluşuyoMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı
Hamile kalan var mıMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Hamilesin benimde bu şekilde çıktı ama ben düşük yaptımMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Bayağı hamilesinizMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Hamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Kimyasal gebelik falan diyorlar o yüzden öyle dedimHamile kalan var mıbal gibi hamilesin tebrik ederim
Ayy çok teşekkür ederim amin hepimiz inşAllah saglikla kucağımıza alırızHamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinaramıza hoşgeldin
Çok teşekkür ederimBayağı hamilesiniztebrik ederim sağlıkla gelsin
Ya çok üzüldüm inşAllah tekrardan hamile kalırsınHamilesin benimde bu şekilde çıktı ama ben düşük yaptım
Kimyasal gebelik olsa adet günü adetin Gelir değerin düşerKimyasal gebelik falan diyorlar o yüzden öyle dedimİnşAllah hamileyimdir çok teşekkür ederim
Güzel cevabınız için çok teşekkür ederimKimyasal gebelik olsa adet günü adetin Gelir değerin düşeriyi düşün iyi şeyler olsun
Amin inşallah kan verin hemen vitaminlerinize başlayınAyy çok teşekkür ederim amin hepimiz inşAllah saglikla kucağımıza alırız
Amin canım inşallahYa çok üzüldüm inşAllah tekrardan hamile kalırsın
Kaç gün sonra test yaptınızMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Adet gecikmesinden sonra mi ?Kaç gün sonra test yaptınız
EvetAdet gecikmesinden sonra mi ?
2 gün gecikti
Hayirli olsun gebelik var ilk 3 ay riskli bir donem cok dikkat edin vitamnlernize beslenmenize uykunuza bol su tuketin bebis ilk 3 ay suya cok ihtyac duyuyo folik asit aliyormusunuz Allah im saglikla kucagniza aldirsin insallahMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?