- 1 Aralık 2021
- 40
- 5
- 24
- Konu Sahibi cagla ayhan
Hemen cıktı yanındaki cizgiyleDikkatli bakınca sanki ilk foto çok aşırı silik var gibi hemen mi çıktı çizgi yoksa 10-15 dk sonramı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen cıktı yanındaki cizgiyleDikkatli bakınca sanki ilk foto çok aşırı silik var gibi hemen mi çıktı çizgi yoksa 10-15 dk sonramı
Erken gebelik testi bu predictor markaErken gebelik testi alıp bakım sizde yada gidip kan verin özele gebelik testleriyle aynı fiyat
Bitane daha var elimde 2 gün sonra tekrat yapacagım bakalımErken gebelik testi alıp bakım sizde yada gidip kan verin özele gebelik testleriyle aynı fiyat
Tamam tekrar yapınca yazacağım inşallah güzel sonuçlar alırımhemen stres yapma stres hamileysen sana düşman.2gün bekle yeniden yap bana da yaz merak ettim.üzülme
Bugun adet tarihim daha olmadımRegl gecıktımı pekı
Kaç gün sonra yapayım testi ilk gebeliğimde testle oğrenmemiştim ben kanla oğrenmiştim kaç gün sonra yapsam netleşir varsa eğertamam bıraz bekleyın bence gecıkıcekmı oyle test yapın net olsun 1 hafta bekleyın
Yarın sabah yine yapsam biraz daha net cıkarmıkiKaç gün sonra yapayım testi ilk gebeliğimde testle oğrenmemiştim ben kanla oğrenmiştim kaç gün sonra yapsam netleşir varsa eğer
Bitane daha var elimde erken gebelik testi ondan sordumeger 1 hafta ıcınde adet olmazsanız tekrar test yapın bosuna bence erken gebelık testı almayın o reglden 6 gun onceyı gosteren test ve gereksız pahalı 10 tl lık kaset kestlerden alın onlar ısınızı gorcektır
Ne kadar yanıltıcı bu testler kafayı yedirtecekler kaç kez oyle yalancı pozitif gördüm kaset testle hemde baya koyu çizgiyleben ılk gebelıgımı testle ogrenmıstım 10 tl lık kaset testler 2. çizgiyi gösteriyoken erken gebelık testı gostermıyodu adetım 5 gun gecıkınce gormustum çok sılık sekılde
Canım adet olmazsan adet geçikmesi 3 gün yap bakalm koyulasacak mı çizgi zaten koyulaşmaya başlarsa beta yükseliyordur kimyasal değildir ben öle yapmıştım herşey gönlünce olsun inşallahHemen cıktı yanındaki cizgiyle
Bat a kaç gün varken yaptınız ? Evet bende görüyorum tebrik ederimEki Görüntüle 3201222
Küçük testler böyleydi canım benim diğeride erken gebelik onda daha netti ama sende ben hiç göremedim sanki yeni yaptıgın testi atarmısn
Canım senim testlerinde çizgiyi göremedim. Ama tekrarlamaya devam etBenimki bu kadar belirgin degil işte sadece flaşla gozukuyor seninki baya gozukuyor belirgin en belirgin cıkanlarda bunlar benim oda zar zor
Canım adet olmazsan adet geçikmesi 3 gün yap bakalm koyulasacak mı çizgi zaten koyulaşmaya başlarsa beta yükseliyordur kimyasal değildir ben öle yapmıştım herşey gönlünce olsunHemen cıktı yanındaki cizgiyle
Canım konu sahıbıne attım ben örnek olarak ben şuan 11 haftalık hamileyimBat a kaç gün varken yaptınız ? Evet bende görüyorum tebrik ederim
Canım adet olmazsan adet geçikmesi 3 gün yap bakalm koyulasacak mı çizgi zaten koyulaşmaya başlarsa beta yükseliyordur kimyasal değildir ben öle yapmıştım herşey gönlünce olsun
Canım konu sahıbıne attım ben örnek olarak ben şuan 11 haftalık hamileyim
Aa ben yeni zannettim olsun yinede çoook tebrik ederim.Canım adet olmazsan adet geçikmesi 3 gün yap bakalm koyulasacak mı çizgi zaten koyulaşmaya başlarsa beta yükseliyordur kimyasal değildir ben öle yapmıştım herşey gönlünce olsun
Canım konu sahıbıne attım ben örnek olarak ben şuan 11 haftalık hamileyim
Canım adet olmazsan adet geçikmesi 3 gün yap bakalm koyulasacak mı çizgi zaten koyulaşmaya başlarsa beta yükseliyordur kimyasal değildir ben öle yapmıştım herşey gönlünce olsunHemen cıktı yanındaki cizgiyle
Canım konu sahıbıne attım ben örnek olarak ben şuan 11 haftalık hamileyimBat a kaç gün varken yaptınız ? Evet bende görüyorum tebrik ederim
Çok teşekkürler canımAa ben yeni zannettim olsun yinede çoook tebrik ederim.