Olsa kanda cikardi teste ki koruma cizgisi olabilirHerkese merhabalar.25 yaşındayım 3 yillik evliyim.kafam çok karışık bu aralar.3 gün önce idrar gebelik testi yaptım çok az silik çizgi oluştu.doktoruma sordum gebelik ola bilir dedi.ben dayanamayıp ertesi sabah 3 tane test daha yaptım hepsi negatif sonuç verdi.gidip kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı doktor gebelik yok ve kan tahlili için daha çok erken sonuç vermeye bilir dedi.geç döllenme ola bilir mi? Ya da test yalnış sonuç vere bilir mi?
Merhaba.ben 18 yaşımdan yılda 2 kez adet görüyorum.yalnız ilaçlar sayesinde adet oluyorum((Adete kac gun kaldi canim
Merhaba.ultrasona girdim doktor gebelik yok dedi ben de test falan yapmayı bıraktım çünki boşuna umitlenmek istemedim.ama hala testlerin neden hep silik çıktığı anlamış değilimMerhabalae. Sonucunuz ne oldu acaba
İnşallah kısa sürede mutlu haberi verirsinizBende transferimin 5 günündeyim kafayı yemek üzereyim
Hayırlısı olsun .Bende transferimin 5 günündeyim kafayı yemek üzereyim
Canım benim seni çok iyi anlıyorum 5 yıl boyunca hep böyle silik çizgi hayalet çizgi gölge falan filan artık sitrese giriyordum çok üzüldüm çok ağladım hatta gitmedigim doktor kalmadı aşılama oldum tutmadı bana sen normalden hamile kalamassin dedilerMerhaba.ultrasona girdim doktor gebelik yok dedi ben de test falan yapmayı bıraktım çünki boşuna umitlenmek istemedim.ama hala testlerin neden hep silik çıktığı anlamış değilim
Amin güzel kardeşimCanım benim seni çok iyi anlıyorum 5 yıl boyunca hep böyle silik çizgi hayalet çizgi gölge falan filan artık sitrese giriyordum çok üzüldüm çok ağladım hatta gitmedigim doktor kalmadı aşılama oldum tutmadı bana sen normalden hamile kalamassin dedilerALLAH çok büyük 5 yıl sonra nasip etti rabbim adete geciktim test yaptım pozitif çıktı saniyesinde kan verdim kanda da çıktı sabredin duan edin ALLAH herkese tattirsin bu duyguyu
Gebelik var gibi duruyor.en iyisi sabah idrari ile tekrar yapın.inşallah gebelik olur aminEki Görüntüle 3195361
Kızlar banada bakarmısınız 4 test yaptım hepsi bu şekilde silik çıktı dedimki acaba testmi bozuk birini bekar olan kuzenime yaptırdım onda basbaya tek çizgi çıktı varmı sizce gebelik testte de bozukluk yok prodoctor marka
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah aminn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahGebelik var gibi duruyor.en iyisi sabah idrari ile tekrar yapın.inşallah gebelik olur amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?