- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Maşallah ne de güzel hemen hamile kalmışsınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Evet ilk olacak 2 aydır istiyorduk ama çikolata kistinden dolayı çok umutlu değildim
Dua etmem mı inşallah canım en kısa zamanda gelZaten öyle demiyorlar mı hic beklemedigin anda olur diye kafanı başka seylerle oyaladğnda olurmus senin de öyle oldu. Bana da dua et kuzum peşinden ben de geleyim
Amin inşallah teşekkür ederimMaşallah ne de güzel hemen hamile kalmışsınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim ❤Hayirli olsun, tebrikler :)
Banada birsey de 6. Hissin ne diyorYaaa kuzumm benim çok sevindimmm hamilelik var çok şükür hayirlı olsun tatlımvalla 6. Hissimden korkmaya başladım sana ne demistim dün
Valla kuzum bu ay hamilesin diye hissediyorum yaBanada birsey de 6. Hissin ne diyor
Ayy ağızı yesinler ağızından bal damliyor bugun 4 -5 saat sehir ici trafikteydim afedersin etegim zonkladı ara araValla kuzum bu ay hamilesin diye hissediyorum yazaten kimyasalın arkasndan hamilelik olur derler insallah olacak senin de
Gelmesin insallah reglinAyy ağızı yesinler ağızından bal damliyor bugun 4 -5 saat sehir ici trafikteydim afedersin etegim zonkladı ara ara
Aynen cnm 28 i sabah test yaparm ciksin yada cikmasin pazartesi saglik ocaginda kan verecegmGelmesin insallah reglin28 ini bekliyodun dimi sen de
Ben de karar veremiyorum 28 i test yapayim mı 29 unda mi yapayım kararsızmAynen cnm 28 i sabah test yaparm ciksin yada cikmasin pazartesi saglik ocaginda kan verecegm
28 yapalim ikimiz de sabahtanBen de karar veremiyorum 28 i test yapayim mı 29 unda mi yapayım kararsızm
Yapalım zaten şu geç yumurtlamadan dolayı şaştı günlerimiz dimi28 yapalim ikimiz de sabahtan
Aynen cnm yapalim olur yada olmaz dunyanin sonu degil ya zaten bu ay olmazsa direk diyete baslayacagm spor vs gebeligi obur ay dusunmuyorumYapalım zaten şu geç yumurtlamadan dolayı şaştı günlerimiz dimi
Aynen canım dünyanın sonu değilAynen cnm yapalim olur yada olmaz dunyanin sonu degil ya zaten bu ay olmazsa direk diyete baslayacagm spor vs gebeligi obur ay dusunmuyorum
Bana da haber ver mutlaka canım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla inşallahBen de karar veremiyorum 28 i test yapayim mı 29 unda mi yapayım kararsızm
Belirti varmiydiiÇok teşekkür ederim ❤
Aslında belirti farketmedim kendimi hiç dinlemedim cunku bu ay ama uzun yolculuk yaptım ayaklarım çok şişmişti alakası var mı bilmiyorum onunla tabi. Yoksa başka hiç belirti yoktuBelirti varmiydii
Inşallah canım inşallahBana da haber ver mutlaka canım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla inşallah
Hanımlar ben mı çizgi görüyorum yoksa gerçekten silik bir çizgi var mı sizce adetim 1 gün gecikti Eki Görüntüle 2654392 Eki Görüntüle 2654393
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?