Gebeliğe Hazırlık Silik Çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kuzumm benim çok sevindimmm hamilelik var çok şükür hayirlı olsun tatlım valla 6. Hissimden korkmaya başladım sana ne demistim dün
Hemen çıktı dimi cizgi pembiste kuruma olamz gerçi
Ya evet dün demiştin test almayacaktım vazgecmistim dayanamadım gittim aldım soktayim hala canım ya 5 dk sonra çıktı

Tamam kuzum ztn pembe cıkmış cizgin Allah sağlıklı gebelik nasip etsin kuzum inan çok sevindim
Çok teşekkür ederim kuzum en kısa zamanda sanada nasip olur inşallah ve gercekten dedim ya kafamda hiç yoktu bu ay hiç düşünmedim bile eşim de olabilir dedikce yok dedim hava değişikliği ondandir dedim

Çok teşekkür ederim kuzum en kısa zamanda sanada nasip olur inşallah ve gercekten dedim ya kafamda hiç yoktu bu ay hiç düşünmedim bile eşim de olabilir dedikce yok dedim hava değişikliği ondandir dedim
Zaten öyle demiyorlar mı hic beklemedigin anda olur diye kafanı başka seylerle oyaladğnda olurmus senin de öyle oldu . Bana da dua et kuzum peşinden ben de geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…