- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 103
- 29
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Yok yok sakiiiin olEvet cok aceleciyim bu huyumu hic sevmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok sakiiiin olEvet cok aceleciyim bu huyumu hic sevmiyorum![]()
Aa çok şaşırdımKizlar sonuc negatif hayirlisi olsun insaAllah![]()
Ona bsey solemedi agri kesci serum verdiler ama hala agrim varAa çok şaşırdımhayırlısı tabi. Ağrın niyeymiş peki?
Evet kesinlikle oyle merak isteYok yok sakiiiin olonun vakti zamanı var annesi hiç belli olmaz
![]()
İğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyormuş diye biliyorum. Bence bekleyip tekrar test yapmalısınız. İnşallah vardırMerhaba 10 gun once catlatma ignesi oldum iki silik cizgi 4 gun arayla da iki ayri testte cikti erken gebelik testinde.golgede olsa.gebelik vardir diyor ama igne etkisiyle cikmistir belki diye umutlanmiyorum. Tecrubelerinize dayanarak.size.sormak istedim
Doktorum kan ver dedi aslinda ama ben biraz daha bekleyecegim ins haftaya net bi sekilde sonuclanir 10.gün oldu Allah isteyen herkese nasip etsin insallahİğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyormuş diye biliyorum. Bence bekleyip tekrar test yapmalısınız. İnşallah vardır![]()
Canım fazla geciktirme. 4 gün de geçsin öyle yap testini. Yine çizgi görürsen gidersin kan vermeyeDoktorum kan ver dedi aslinda ama ben biraz daha bekleyecegim ins haftaya net bi sekilde sonuclanir 10.gün oldu Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Test bozuk canım bu sayılmaz. Testi tekrarlaArkadaslar acaba hamilemiyim ıkıncı cizgiyi bitek benım göryrum
Test bozuk canım bu sayılmaz. Testi tekrarla
[/QUOT
Teskkurler canım yorumun için ben bu ay 7 gun olamm gerekn adeti 2 gun az kanamyla oldum ve son ıkı gun de kahverengi leke geldi az okadr midem bulanıyo lar sürekliTest bozuk canım bu sayılmaz. Testi tekrarla
Var gibi çok az gorunuyor benim kinede bakarmisiniz kistim var cikolata kisti ama 4 test yaptim hepsi ayniArkadaslar 3tane test yaptim buda en son erken gebelik testi hafif silik resimde belli olmuyor ama baya kirmizi silik cizgi görüyorum ve sol kasigimda agri var acaba hamilemiyim![]()
Ya bende yaptıöArkadaslar 3tane test yaptim buda en son erken gebelik testi hafif silik resimde belli olmuyor ama baya kirmizi silik cizgi görüyorum ve sol kasigimda agri var acaba hamilemiyim![]()
Benimki kuruma çizgisiymiş regl oldumYa bende yaptıö
Aynıydı benimdeee
Çok korkuykrum kuruma çizigsi olmasından
Senin bariz ben burdayim diyor bi kan ver kuzumVar gibi çok az gorunuyor benim kinede bakarmisiniz kistim var cikolata kisti ama 4 test yaptim hepsi ayni
Kesin benimde öyöeBenimki kuruma çizgisiymiş regl oldum
Yok gibi gorunuyor ama acele etme bakalim Rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar benimde adet günüm 4 gün geçti test yaptım ama negatif son ilişkim 1 hafta önce oldu ama bugün 2 avuç dolusu kustum midem bulandı bilemiyorum
Perşembe doktoruma gidicem hayirlisi bakalimSenin bariz ben burdayim diyor bi kan ver kuzum