- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Ben uyuyorum sabah öğrenirim inşallah güzel haberlerini1.5 saate cikacak dediler bekliyrm sonucu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uyuyorum sabah öğrenirim inşallah güzel haberlerini1.5 saate cikacak dediler bekliyrm sonucu![]()
Amin insaAllah bekleyin sonucu haber edecegim cok heycanliyimİnsallahhhh bebiş geliyordur hakkında hayırlı olsun yinede. Ama bize de haber ver![]()
Rabbim hayrilisini versin onumuzde cook gunler varsaolasin
InsaAllah hayirli gecelerBen uyuyorum sabah öğrenirim inşallah güzel haberlerini![]()
Tabi ne güzel soyledin vallaha aynen öyle sende sağol canimm![]()
Sonuçlar ne zaman çıkıyorrrAmin insaAllah bekleyin sonucu haber edecegim cok heycanliyim![]()
İnşallah canım belliydi dediğim gibi nasip sıkma canınıKizlar sonuc negatif hayirlisi olsun insaAllah![]()
Nekadar geciktinki ?Kizlar sonuc negatif hayirlisi olsun insaAllah![]()
Olsun daha belli olmamıştır bakalım diğer ay olur Allah hayırlısını verir zamanı ne zamansa o zaman verirKizlar sonuc negatif hayirlisi olsun insaAllah![]()
Kesinlikle nasibe inanıyorum ve gercekten cocuk elbette istyrm herkes istyor ama hayirlisini istyrm evvela Rabbim hayirli evlatlar ile koynumuzu kucagimizi doldursun insaAllahİnşallah canım belliydi dediğim gibi nasip sıkma canınıpes etmek yok
Bugun adet olmam gerekiyordu hala olmadim kasik agrim cok fazlaydi dye suphelendimNekadar geciktinki ?
Ahh degerime bakamadim doktorda sadece gebelik yok hersey normal dediOlsun daha belli olmamıştır bakalım diğer ay olur Allah hayırlısını verir zamanı ne zamansa o zaman verirdeğerin kaç çıktı kuzum
Birde ornek no olmadan tahlil sonuclarina bakilmiyor o barkodun resmini cekmeden doktora vermisim o yuzden bakamadimAhh degerime bakamadim doktorda sadece gebelik yok hersey normal dedi
Bugun adet olmam gerekiyordu hala olmadim kasik agrim cok fazlaydi dye suphelendim![]()
Aaa dur bakalim belli olmazBirde ornek no olmadan tahlil sonuclarina bakilmiyor o barkodun resmini cekmeden doktora vermisim o yuzden bakamadim
Zaman ve sabır biraz daha bekle bakalım mevlam neyi gösterecek bizeKesinlikle nasibe inanıyorum ve gercekten cocuk elbette istyrm herkes istyor ama hayirlisini istyrm evvela Rabbim hayirli evlatlar ile koynumuzu kucagimizi doldursun insaAllah![]()
Sen bir iki gün daha bekle hiç belli olmaz daha erken olabilir
InsaAllah aynen henüz erken![]()
Sen bir iki gün daha bekle hiç belli olmaz daha erken olabilir
InsaAllah aynen henüz erken![]()
Evet cok aceleciyim bu huyumu hic sevmiyorumZaman ve sabır biraz daha bekle bakalım mevlam neyi gösterecek bize