- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Bugun adet günüm olmadimAdet gününüz mü geçti
Canımmm bende görüyorum sonuç nedirArkadaslar 3tane test yaptim buda en son erken gebelik testi hafif silik resimde belli olmuyor ama baya kirmizi silik cizgi görüyorum ve sol kasigimda agri var acaba hamilemiyim
Hala sol kasigim cok agiriyor ayakta durunca siddetleniyor birazdaha bekleyip doktora gdecegimCanımmm bende görüyorum sonuç nedir
Zaten direk cikti beklemedenBen de görüyorum pembe çizgi. Yani kuruma çizgisi değil. Daha çok yeni. İnşallah yarın testi tekrarlayın ilk idrarla yapın koyulaşacaktır
O degilde sol kasigim cok agiriyor belime vuruyor resmen bu normal miBen de görüyorum pembe çizgi. Yani kuruma çizgisi değil. Daha çok yeni. İnşallah yarın testi tekrarlayın ilk idrarla yapın koyulaşacaktır
Bende de aynı durum var suanHala silik cizgi duruyor
Bugun adetimim ilk gunu hala olmadimBende de aynı durum var suanAdet tarihine kaç gün kaldı acaba
Eğer kendini yoruyorsan ayaktaysan ondandır. Yat sırtüstü ayaklarının da altına bişey koy yüksekte dursun. Ağrın azalıcaktır. Yorma kendini bu ara.O degilde sol kasigim cok agiriyor belime vuruyor resmen bu normal mi
İnsallahhhh bebiş geliyordur hakkında hayırlı olsun yinede. Ama bize de haber verSimdi hastanedeyim kan tahlili verdim sancim coktu bakalim ne dicekler hayirlisi olsun insaAllah
Inşaallah iyi haberleri duyarsın olmasada üzülme birdahaki ayaSimdi hastanedeyim kan tahlili verdim sancim coktu bakalim ne dicekler hayirlisi olsun insaAllah
1.5 saate cikacak dediler bekliyrm sonucuİnşallah hayırlı haberler bekliyoruz. Sonuç ne zamana çıkar?
Rabbim hayrilisini versin onumuzde cook gunler varInşaallah iyi haberleri duyarsın olmasada üzülme birdahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?