Silik çizgi

Acaip_haller

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
460
207
103
29
Merhaba iki saat önce test yapmştm. İki saat sonra baktığımda silik çizgi belirmiş. Böyle olup daha sonra öğrenen var mı ihtimal var mı acaba

Max 20 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersiz malesef testi yenilemeniz öneririm insAllah hamilesinizde

Hmmm anladım tşk ederim. Önceki aylarda yine bir kaç kez trst yapmıştım hiçböule silik bişey fark etmemiştim bu yüzden acaba mı dedim :)
Anladım yani saatler sonra silik çıkıp hamirl olanda var elbet ama negatif olan da çok en garanti bı daha yapmak testi

Ben 5 gün önce yaptigimda ilk foto bu arada o an bisey yoktu çıktım evden derse gittim 4 saat sonra bu vardı yoktur falan dedim. Adete 2 gün kala yine yaptım anında 2. Fotodaki silik çıktı şu an 6+2deyim

Eklentiler

• 20200103_153328.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 20200105_120704.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 63
Ben 5 gün önce yaptigimda ilk foto bu arada o an bisey yoktu çıktım evden derse gittim 4 saat sonra bu vardı yoktur falan dedim. Adete 2 gün kala yine yaptım anında 2. Fotodaki silik çıktı şu an 6+2deyim
Bunlar benimkiler gibi. Ben de bir tane dha farklı test yaptım iki saat önce. Senin sonuç gibi açık renk çizgi

Genelde hamilelik olduğunda oluyor o çizgi. Ama negatif olanda var pozitif olanda. En garantisi kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…