- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
Merhaba iki saat önce test yapmştm. İki saat sonra baktığımda silik çizgi belirmiş. Böyle olup daha sonra öğrenen var mı ihtimal var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm anladım tşk ederim. Önceki aylarda yine bir kaç kez trst yapmıştım hiçböule silik bişey fark etmemiştim bu yüzden acaba mı dedim :)Max 20 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersiz malesef testi yenilemeniz öneririm insAllah hamilesinizde![]()
Anladım yani saatler sonra silik çıkıp hamirl olanda var elbet ama negatif olan da çok en garanti bı daha yapmak testiHmmm anladım tşk ederim. Önceki aylarda yine bir kaç kez trst yapmıştım hiçböule silik bişey fark etmemiştim bu yüzden acaba mı dedim :)
Dmi. Doğrudur ya. Yarın sabah Bi daha deneyeceğimAnladım yani saatler sonra silik çıkıp hamirl olanda var elbet ama negatif olan da çok en garanti bı daha yapmak testi![]()
Çok yeni olabilir siz tekrar test yapın inşallah vardırMerhaba iki saat önce test yapmştm. İki saat sonra baktığımda silik çizgi belirmiş. Böyle olup daha sonra öğrenen var mı ihtimal var mı acaba
Hmmm. Üç ya da dört gün var adetime. Bakalım yarın sabah tekrarlayacğım bakacağım inşallahÇok yeni olabilir siz tekrar test yapın inşallah vardır
Bu arada inşallah. Hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip etsin AllahımÇok yeni olabilir siz tekrar test yapın inşallah vardır
Naptin canimHmmm. Üç ya da dört gün var adetime. Bakalım yarın sabah tekrarlayacğım bakacağım inşallah
Bunlar benimkiler gibi. Ben de bir tane dha farklı test yaptım iki saat önce. Senin sonuç gibi açık renk çizgiBen 5 gün önce yaptigimda ilk foto bu arada o an bisey yoktu çıktım evden derse gittim 4 saat sonra bu vardı yoktur falan dedim. Adete 2 gün kala yine yaptım anında 2. Fotodaki silik çıktı şu an 6+2deyim
Bekliyorum. Sonuç çıkmadı. Sabah 10.45 de vermiştimNaptin canim
Bekliyorum. Sonuç çıkmadı. Sabah 10.45 de vermiştim